Έξαλλοι στον Εθνικό από την απαράδεκτη φιλοξενία της Σκρα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Είναι η στιγμή που ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας προσπαθεί να βγάλει άκρη με την ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου Sports Hotel στο Μπελχάτοφ σχετικά με το ποιος οφείλει τι, σχετικά με την διαμονή της ομάδας στην Πολωνία, Τόσο αυτός όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής έχουν να λένε για την κάκιστη φιλοξενία που τους επιφύλαξε η πολωνική ομάδα.

Δεν ήταν τόσο η ανυπαρξία των διοικούντων της Σκρα, σχεδόν σε όλη την διάρκεια της τριήμερης παραμονής της ομάδας εκεί ούτε οι χαμηλές σχετικά παροχές του ξενοδοχείου στο οποίο φιλοξενήθηκε ο Εθνικός, που θα μπορούσαν να υπερκεραστούν αν αναλογιστεί κανείς την πιθανότητα να μην υπήρχε κάτι καλύτερο στην περιοχή. Η απαίτηση από την διοίκηση του Εθνικού να πληρώσει πάνω από 3.000 ευρώ για την διαμονή της ομάδας, ενώ υποτίθεται ότι αυτά τα έξοδα θα τα κάλυπτε η Σκρα, ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει στην κατοχή του e-mail της Σκρα με ημερομηνία 23 Ιουλίου, στο οποίο αναφέρεται ρητά ότι η κάθε ομάδα θα αναλάβει να πληρώσει τα έξοδα φιλοξενίας της κάθε αντιπάλου στην έδρα της. Με βάση αυτήν την λογική, ο Εθνικός περίμενε προφανώς ότι θα πληρώσουν οι Πολωνοί την διαμονή του Εθνικού στο Μπελχάτοφ και κανόνιζε να φιλοξενήσει στο Thraki Palace την ομάδα της Σκρα. Όμως η ανεπίτρεπτη αυτή κίνηση της Σκρα αλλάζει τα δεδομένα, καθώς είναι προφανές ότι μετά από αυτά, η διοίκηση του Εθνικού όχι απλά δεν έχει υποχρέωση αλλά δεν πρέπει να δώσει το παραμικρό ευρώ για την φιλοξενία της πολωνικής ομάδας στην Αλεξανδρούπολη. Όσες συγνώμες και αν δοθούν (που δεν μαθαίνουμε να έχει δοθεί καμία), η αγωνία που τράβηξαν οι άνθρωποι του Εθνικού για να προλάβουν την πτήση της επιστροφής δεν διορθώνεται. Ούτε η πολλαπλή ταλαιπωρία.

Η Σκρα αναμένεται στον Έβρο αργά το βράδυ της Δευτέρας, μετά από πτήση στην Θεσσαλονίκη. Θα προπονηθεί στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Τρίτης και στις 20:00 της Τετάρτης θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός, στον οποίο ο Εθνικός εφόσον το πιστέψει, έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Αρκεί φυσικά οι παίκτες του να πιάσουν το ύψιστο της απόδοσής τους αλλά και οι οπαδοί να γεμίσουν το κλειστό και να αποτελέσουν τον έβδομο παίκτη της ομάδας…