Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Μαντουλίδης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που ωστόσο κόντραρε στα ίσια και κοίταξε κατάματα τον πρωτοπόρο και αήττητο Μαντουλίδη που δυσκολεύθηκε πολύ να τον λυγίσει στην έδρα του.

Ο Εθνικός ταξόιδεψε στην θεσσαλονίκη χωρίς τους Τελούδη και Δελχανίδη και όλα έδειχναν ότι θα αποτελούσε εύκολη λεία για την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων. παρόλο που βρέθηκε πίσω με διψήφιο αριθμό πόντων από το πρώτο δεκάλεπτο, κατάφερε με εντυπωσιακό come back στο τρίτο δεκάλεπτο να καλύψει την διαφορά και να περάσει μπροστά.

Ωστόσο δεν άντεξε στην πίεση και φυσιολογικά υπέκυψε με 77-66. Έμεινε έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ ο Μαντουλίδης είναι η μόνη ομάδα που έχει τρεις νίκες και΄έτσι φιγουράρει μόνος πρώτος στην κορυφή. Την άλλη εβδομάδα όμως ταξιδεύει στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει τον επίσης αήττητο ΓΑΣ, που ωστόσο έχει μόλις 4 βαθμούς αφού την δεύτερη αγωνιστική είχε ρεπό.

Δεκάλεπτα: 23-12, 40-31 (ημίχρονο) , 56-55, 77-66 (τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Δημάδης-Κατρακάρης

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ( Δημητρίου): Ανδρεάδης 6, Θωμαϊδης 6, Τσεσμετζής 14 (2), Καμάρας, Ρεφατλάρι 9 (1), Κουζέλογλου 11, Γαϊτανίδης, Γράβας 19 (3), Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης Αλεξ. 8, Παπαθανασίου 4.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ.(Βουτσάς): Παπαλαμπίδης, Φωτιάδης, Χονδρόπουλος 23 (4), Δουρδούλης 4, Ξένος 11 (1), Νούλας 2, Μπανταλίδης 5 (1), Τζιέρτζης, Τσιτσικλής, Πασσιάς, Γεροντίτης 14, Κανδύλης 7 (1).