Ο Σίμος Νάντσος νέος προπονητής του ΠΑΟ Κοσμίου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο παλιός τερματοφύλακας του Πανθρακικού και αρκετά έμπειρος τεχνικός Σίμος Νάντσος είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟ Κοσμίου, μετά την παραίτηση του Σάββα Αϊβάζη έπειτα από τη νέα ήττα της ομάδας και την τελευταια θέση της βαθμολογίες στην Γ’ Εθνική.

Ο Νάντσος, γέννημα θρέμμα της Κομοτηνής, αναλαμβάνει σε δύσκολο σημείο την ομάδα και θα προσπαθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία του να την οδηγήσει στις επιτυχίες. Στο παρελθόν έχει κάτσει ως υπηρεσιακός προπονητής και στον πάγκο του Πανθρακικού.

Ο Αϊβάζης, που είχε υποβάλει και  πριν δυο εβδομάδες την παραίτησή του αλλά είχε πεισθεί να την ανακαλέσει, έχει υποστηρίξει ότι ενδεχομένως η αλλαγή προπονητή να είναι το σκο που χρειάζευαι η ομάδα για να μπορέσουν να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Την ανακοίνωση του ονόματος του νέου προπονητή επιβεβαίωσε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Σάκης Καπάνταης, ο οποίος πρόσθεσε επίσης ότι ο νέος τεχνικός αναλαμβάνει καθήκοντα από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου. “Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αρχή”, επισήμανε ο ίδιος σε μήνυμά του στο facebook.