Άλλαξε η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟ Κοσμίου – Ακροποτάμου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Κακώς λέγεται και γράφεται – ακόμα και από αθλητικά sites της Θράκης – ότι ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟ Κοσμίου και τον Άρη Ακροποτάμου θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή. Από τις αρχές της εβδομάδας είναι γνωστό ότι η έδρα του έχει αλλάξει, κάτι που έχει ανακοινωθεί και επισήμως από την ΕΠΟ.

Ο αγώνας, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί Σάββατο στις 3.00 το μεσημέρι στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης. Ο λόγος είναι ότι την Κυριακή διεξάγεται ο αγώνας του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ και ήταν αίτημα τόσο των ιθυνόντων του ΠΑΟ Κοσμίου όσο και της Αστυνομίας, που δεν θέλει να έχει διασπασμένες της δυνάμεις της.

Το αίτημα είχε υποβληθεί από μέρες, ο Ακροπόταμος δεν είχε κανένα απολύτως προβλημα και έτσι είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι το επόμενο ματς του Κοσμίου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί Σάββατο, ενώ όλη η υπόλοιπη αγωνιστική την Κυριακή. Την αλλαγή της ημέρας επιβεβαιώνει πλέον και η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ με τους ορισμούς των διαιτητών.