Διαγωνισμός: Κερδίστε από το ThrakiSportS το DVD του ιστορικού αγώνα Σκρα – Εθνικός

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Ο Εθνικός επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 32 χρόνια, το ThrakiSportS παρακολουθεί από κοντά την προσπάθειά του και είναι το μόνο ελληνικό ΜΜΕ με δικό του απεσταλμένο στην Πολωνία και πρωτοτυπεί για άλλη μια φορά, αφού δίνει την ευκαιρία σε όσους φιλάθλους το επιθυμούν, να αποκτήσουν σε dvd το ιστορικό αυτό παιχνίδι.

Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά στην Ελλάδα από κανένα κανάλι, αν και έχει μετάδοση στην Πολωνία. Το ThrakiSportS, που θα μεταδώσει live τον μεγάλο αγώνα διαδικτυακά, καταβάλει προσπάθεια να εξασφαλίσει και live streaming μετάδοση ώστε να καλύψει αυτό το κενό. Σε κάθε περίπτωση όμως, έχει ήδη εξασφαλίσει πως ο αγώνας θα μαγνητοσκοπηθεί και δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να κερδίσουν σε ένα συλλεκτικό dvd αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα για την ιστορία του συλλόγου και της πόλης της Αλεξανδρούπολης.

Για να αποκτήσετε ένα αντίγραφο, πρέπει πολύ απλά να κάνετε τα εξής απλά βήματα:

α) να σπεύσετε να κάνετε like στο γκρουπ του ThrakiSportS στο Facebook. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι όπως είστε στην κανονική σελίδα του ThrakiSportS, να πατήσετε πάνω δεξιά την εφαρμογή του Facebook και ακολούθως την ένδειξη “like”. Αν είστε ένας από τους πάνω από 820 φίλους που ήδη έχουν κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook, μπορείτε να προχωρήσετε κατευθείαν στο επόμενο βήμα
 
β) να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  thrakisports@yahoo.gr όπου θα μας αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό). Στο ίδιο e-mail θέλουμε επίσης θα έπρεπε να μας προβλέψετε το σκορ στον αγώνα Σκρα – Εθνικός. 

Όλοι όσοι θα προβλέψουν σωστά το σκορ, θα κερδίσουν από ένα αντίγραφο αυτού του συλλεκτικού dvd, ώστε να κρατήσουν για πάντα στην ταινιοθήκη τους αυτόν τον σπουδαίο αγώνα, αυτήν την σημαντική στιγμή για τον θρακιώτικο αθλητισμό.

Διευκρινίζουμε ότι κάθε άτομο μπορεί να κάνει μόνο μία πρόβλεψη για σκορ, καθώς ειδικά στο βόλεϊ είναι και περιορισμένα τα σκορ που μπορεί να προκύψουν (έξι για την ακρίβεια: 3-0, 3-1, 3-2, 2-3, 1-3, 0-3). Κατά συνέπεια, αν κάποιος επιθυμεί οπωσδήποτε να κερδίσει αυτό το dvd, έχει τον τρόπο ζητώντας να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό φίλοι και συγγενείς του που θα πουν διαφορετικά σκορ και θα καλύψουν όλες τις πιθανότητες. Προσοχή όμως! Όποιος λαμβάνει μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει απαραιτήτως να έχει κλανει like και στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook, διαφορετικά χάνει το δώρο του ακόμα και αν έχει στείλει e-mail και έχει προβλέψει σωστά το αποτέλεσμα του αγώνα.

Το ThrakiSportS βρίσκεται πάντα κοντά σε ΟΛΕΣ τις ομάδες και ΟΛΟΥΣ τους αθλητές της Θράκης, σε ΟΛΕΣ τις μεγάλες τους στιγμές. Έτσι βρίσκεται κοντά και στον Εθνικό. Και από την στιγμή που δεν ευδοκίμησε η διοργάνωση εκδρομής από την Αλεξανδρούπολη για τους φίλους της ομάδας, προσπαθεί να καλύψει το κενό με τις καθημερινές ανταποκρίσεις του απεσταλμένου του στο Μπελκάτοφ αλλά και αυτό το δώρο, που θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε και να κρατήσετε για πάντα στην ταινιοθήκη σας την σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία του Εθνικού εδώ και τρεις δεκαετίες…