Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό του Εθνικού με την Σκρα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Στη διάθεση του φίλαθλου κοινού της Αλεξανδρούπολης βρίσκονται από την Τετάρτη (23/10) τα εισιτήρια για τον μεγάλο επαναληπτικό ευρωπαϊκό αγώνα του Εθνικού κόντρα στη Σκρα, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (30/10, 20:00), έξι ημέρες μετά το αποψινό παιχνίδι των δύο ομάδων στην Πολωνία (24/10, 19:00, ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS). 

Οπως είχε αποκαλύψει από την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS, οι τιμές για τον μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα είναι 20 και 10 ευρώ (για αθλητές,φοιτητές και στρατιωτικούς). Αξίζει να επισημανθεί πως οι μπλε κάρτες διαρκείας δεν περιλαμβάνουν το ευρωπαϊκό παιχνίδι, σε αντίθεση με τις gold. Όπως όμως ενημέρωσε ο Εθνικός μέσω facebook, δίνεται η δυνατότητα κάποιος να μετατρέψει την μπλε κάρτα σε gold, δίνοντας τα επιπλέον 40 ευρώ.

“Όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν μια θέση για το ευρωπαϊκό παιχνίδι παρακαλούνται να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου. Διεύθυνση: Πλατεία Πολυτεχνείου, Αλεξανδρούπολη. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 25510 28761