Εκτός Κυπέλλου Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και Ερμογένης Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Χωρίς συμμετοχές από την Θράκη, έληξε η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος Χάντμπολ. Ούτε οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης αλλά ούτε και ο Ερμογένης Ξάνθης, που θα διεκδικήσει σε μπαράζ την άνοδό του στην Α2 Ανδρών, δήλωσαν συμμετοχή.

Όπως ενημέρωσε η ΟΧΕ, οι κληρώσεις για όλες τις φάσεις θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:30 στα γραφεία της ΟΧΕ. Οι ομάδες της Α2 Ανδρών/Γυναικών που θα αγωνιστούν με ομάδες της Α1 Ανδρών/ Γυναικών θα είναι σε όλες τις φάσεις (εκτός τελικού) πάντα γηπεδούχες, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της κλήρωσης.

Στον φετινό θεσμό του Κυπέλλου Ανδρών 2013-2014 δήλωσαν συμμετοχή 17 ομάδες από την Α1 και Α2 Ανδρών, οι οποίες είναι οι: ΑΕΚ, Διομήδης Άργους, ΧΑΝΘ, ΓΑΣ Κιλκίς, ΑΣΕ Δούκα, ΠΑΟΚ, Αερωπός Έδεσσας, Ποσειδών Λουτρακίου, Φίλιππος Βέροιας, Φοίβος Συκεών, Αναγέννηση Βύρωνα, Αρχέλαος Κατερίνης, Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας, ΓΣ Χανίων, Φαίακας Κέρκυρας, ΓΑΣ Καματερού και Πανελλήνιος.

Στον φετινό θεσμό του Κυπέλλου Γυναικών 2013-2014 δήλωσαν συμμετοχή 14 ομάδες από την Α1 και Α2 Γυναικών, οι οποίες είναι οι: Ορμή Λουξ, ΟΦ Νέας Ιωνίας, Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας, ΠΑΟΚ, Ελπίδες Δράμας, ΑΟ Προσοτσάνης, Μακεδονικός, Πρωτοπόροι, Αμύντας Αμυνταίου, Φίλιππος Βέροιας, Παναθλητικός, Ορφέας Κατερίνης, Παναιτωλικός και ΑΟ Κοζάνης.

Κατά συνέπεια, το μόνο θρακιώτικο ενδιαφέρον θα έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την συμμετοχή στις προαναφερθείσες ομάδες αθλητών και αθλητριών από την Θράκη, όπως η 16χρονη τερματοφύλακας της Νέας Ιωνίας Μάγδα Κεπεσίδου και η Ελένη Προκοπίδου του ΠΑΟΚ.