Η ατζέντα του θρακιώτη φιλάθλου (Τετάρτη 17/7)

Δείτε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της ημέρας που οφείλει να γνωρίζει ο κάθε θρακιώτης φίλαθλος που σέβεται τον εαυτό του. Όλοι οι αγώνες, τα γήπεδα και οι ώρες έναρξης με ένα κλικ, για να… μη χάσετε την μπάλα!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ  17  ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

 

17:00  Παραλία Αγίας Παρασκευής, Αλεξανδρούπολη: 2ο Open Τουρνουά Alexandroupolis Beach Handball Β. Ελλάδας Ανδρών – Γυναικών (με συμμετοχές και από την Βουλγαρία.

17:00  ΚΕΠΑΚΥ Δήμου Αλεξανδρούπολης: Εκλογοπαπολογιστική γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες στην ομάδα βόλεϊ Γυμναστική Εταιρεία Αλεξανδρούπολης (ΓΕΑ)

17:30  Skoda Xanthi Arena, Πηγάδια Ξάνθης: Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Λίνφιλντ Ντέϊβιντ Τζέφρεϊ (Ποδόσφαιρο, μετά την προπόνηση της ομάδας της Β. Ιρλανδίας στο γήπεδο του μεγάλου αγώνα γαι το Europa League την Πέμπτη)

18:00  Skoda Xanthi Arena, Πηγάδια Ξάνθης: Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ξάνθης Νίκου Καραγεωργίου (Ποδόσφαιρο, πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο διεγαγωγής του αγώνα για την Β’ Προκριματική Φάση του Europa League με την λινφιλντ).

18:30  Γήπεδο Μπάνσκο, Βουλγαρία:  Μπάνσκο  – Πανθρακικός (Ποδόσφαιρο, διεθνής φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας)