Αλλοι τρεις νικητές για τον Άρδα. Πώς θα κερδίσετε άλλα 4 πενθήμερα free pass! Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα…

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη φάση του διαγωνισμού του ThrakiSportS για ακόμα τρία διπλά πενθήμερα free pass για την 19η Συνάντηση Νέων του Άρδα, που δίνουν την δυνατότητα στους τυχερούς να έχουν δωρεάν διαμονή και παρακολούθηση των συναυλιών και των λοιπών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν δίπλα στο ποτάμι στα τέλη του μήνα (κάτι που όποιος θελήσει να κάνει θα πρέπει να πληρώσει 35 ευρώ έκαστος, δηλαδή 70 ευρώ τα δύο άτομα).

Τα τρία νέα διπλά free pass κερδίζουν κατόπιν κλήρωσης οι

Δημήτρης Κωστούλας
Γιάννης Μπαϊράμης
Κωνσταντίνα Ευθυμίου

Υπενθυμίζεται ότι τα τρία πρώτα διπλά free pass κέρδισαν κατόπιν κλήσωσης οι

Παναγιώτης Πεζικίδης
Μαρία – Χρυσοβαλάντη Κυριακοπούλου
Ιμπραχήμ Σαδίκ Ισμαήλ

Όσοι έχετε στείλει ήδη συμμετοχή στην κλήρωση και δεν κερδίσατε τώρα, μην απογοητεύεστε. Τις επόμενες μέρες θα κληρωθούν άλλοι τέσσερις  που θα μπορέσουν να απολαύσουν το προνόμιο (δηλαδή από ένα διπλό free pass για συναυλίες και διαμονή και τις πέντε ημέρες του φετινού Φεστιβάλ), ώστε να βρεθούν στις Καστανιές του Έβρου και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις με τον φίλο ή τη φίλη τους από τις 24 ως και 28 Ιουλίου ενετελώς δωρεάν.

Για να συμβεί αυτό, μπορείτε και τώρα να δηλώσετε συμμετοχή όσοι δεν το έχετε κάνει, για να συμμετάσχετε στις τελευταία κλήρωση που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 22 Ιουλίου για άλλα τέσσερα διπλά free pass. Για να συμμετάσχετε στις κληρώσεις πρέπει να κάνετε like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook και να μας στείλετε ένα e-mail στο thrakisports@yahoo.gr όπου θα δηλώνετε την συμμετοχή σας.

Συγκεκριμένα, αναγράφοντας στο subject την ένδειξη “ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΔΑ”, θέλουμε απλά να μας αναφέρετε το ονοματεπώνυνό σας, την ηλικία σας, τον αριθμό δελτίου της αστυνομικής σας ταυτότητας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, κατά προτίμηση κινητό. Όσο πιο νωρίς στείλετε την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες να κερδίσετε. Ήδη έξι τυχεροί αναγνώστες μας κέρδισαν στην πρώτη κλήρωση της 12ης Ιουλίου και στην δεύτερη κλήρωσης της 16ης Ιουλίου, όσοι όμως δεν έχουν κερδίσει, θα μπούν στην κληρωτίδα της 22ης Ιουλίου οπότε ας μην χάνουν τις ελπίδες τους.

Επομένως έχετε άλλη μία ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα δέκα συνολικά διπλά free pass για όλο το πενθήμερο των φετινών εκδηλώσεων που δίνει το ThrakiSportS. Αλλά και όσοι δεν τα καταφέρουν δεν θα πρέπει να απογοητεύονται, γιατί το ThrakiSportS ως χορηγός επικοινωνίας των φετινών εκδηλώσεων του Άρδα θα δίνει εισιτήρια και κατά την διάρκεια του προγράμματος των φετινών εκδηλώσεων, όχι πλέον όμως για πενθήμερη δωρεάν παρουσία αλλά για κάθε μέρα ξεχωριστά.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ 19ΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΔΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…