Η ατζέντα του θρακιώτη φιλάθλου (Σάββατο 22/6)

Δείτε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της ημέρας που οφείλει να γνωρίζει ο κάθε θρακιώτης φίλαθλος που σέβεται τον εαυτό του. Όλοι οι αγώνες, τα γήπεδα και οι ώρες έναρξης με ένα κλικ, για να… μη χάσετε την μπάλα!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22  ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

 

11:00  Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης: Κύπελλο Ελλάδας Ενόργανης Γυμναστικής (για μικρά αγόρια και κορίτσια σε συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής και του ΑΟΕΓΑ)

12:00  Μπιτς Μπαρ Siesta, Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής: 1ο τουρνουά Όπεν της σειράς North Area Circuit (Μπιτς Βόλεϊ, με συμμετοχή με wild card του διδύμου από την Αλεξανδρούπολη Καβαρατζή και Κοντοστάθη)

15:30   Γκέιτσχαντ, Μεγάλη Βρετανία: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων (Στίβος, Σούπερ Λίγκα με την συμμετοχή και της Ελλάδας, στην ελληνική αποστολή μετέχουν ο αλεξανδρουπολίτης δρομέας των μεγάλων αποστάσεων Δήμος Μαγγίνας στα 5.000μ και ο σπρίντερ Μανόλης Κουτσουκλάκης της Ολυμπιάδας Κομοτηνής  στα 4Χ100μ.-  ζωντανή μετάδοση και σε live streaming από το ThrakiSportS).

17:00  Κλειστό Γυμναστήριο “Α. Νικολαΐδης”, Πολύχνη Θεσσαλονίκης: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Φθία Λαμίας (Βόλεϊ, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, Α’ Όμιλος, 2η αγωνιστική)

18:00  Στάδιο Καμίλ Οτσάκ, Γκαζιάντεπ, Τουρκία: Ελλάδα – Μεξικό (Παγκόσμιο Κύπελλο U20, Δ’ Όμιλος, 1η αγωνιστική, με την συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα των Δημήτρη Γούτα και Αντώνη Ράνου της Ξάνθης) 

18:00  Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, Αθήνα: Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ από την ΕΟΠΕ (με συμμετοχή και του Έβρου Σουφλίου)

19:45  Κλειστό Γυμναστήριο Ιωνίας, Διαβατά, Θεσσαλονίκη: Ασπίδα Ξάνθης – ΑΓΕ Πιερίας (Μπάσκετ, Μπαράζ Ανόδου στην Α2 Κατηγορία Γυναικών, 4η αγωνιστική)