Η ατζέντα του θρακιώτη φιλάθλου (Κυριακή 19/5)

Δείτε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της ημέρας που οφείλει να γνωρίζει ο κάθε θρακιώτης φίλαθλος που σέβεται τον εαυτό του. Όλοι οι αγώνες, τα γήπεδα και οι ώρες έναρξης με ένα κλικ, για να… μη χάσετε την μπάλα!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ  19 ΜΑΪΟΥ 2013

 

17:00  Δημοτικό Γήπεδο Ιάσμου: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Νέστος Χρυσούπολης  (Ποδόσφαιρο, Μπαράζ Ανόδου στην Γ’ Εθνική, Α’ Όμιλος, 3η αγωνιστική, ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS)

17:00  Δημοτικό Γήπεδο ΑΠΟΞ Ξάνθης: Ορφέας Ξάνθης – Ορέστης Ορεστιάδας (Ποδόσφαιρο, Μπαράζ Ανόδου στην Γ’ Εθνική, Α’ Όμιλος, 3η αγωνιστική, ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS)

18:00  Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας “Ν. Σαμαράς”: Ελλάδα – Λετονία (Βόλεϊ, Φιλικός Αγώνας σε επίπεδο Ανδρών, ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS)

18:00  Κλειστό Γυμναστήριο Μύρινας “Ν. Σαμαράς”, Λήμνος:  Limnos Sports Club – Μέγας Αλέξανδρος Σύρου (Βόλεϊ, Μπαράζ Ανόδου στην Α2 Κατηγορία, 10ος όμιλος, 3η αγωνιστική, η Λήμνος αποτελεί την ομάδα που ίδρυσε ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς και στην σύνθεσή της μετέχουν εβρίτες βολεϊμπολίστες που προσπαθούν να ενισχύσουν την προσπάθειά της, ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here