Σάλος επειδή ο Μάνταλος είδε Πανθρακικό-Ολυμπιακό!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Αίσθηση και αρκετά σχόλια προκάλεσε σε πολλούς η φωτογραφία που υπάρχει στο φωτορεπορτάζ του Thraki Photo Agency από τις εξέδρες του ΔΑΚ Κομοτηνής για το ThrakiSportS, όπου αποκαλύπτεται ότι βρέθηκε εκεί ο ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθη Πέτρος Μάνταλος.

Ο λόγος είναι ότι το προηγούμενο διήμερο είχαν αναθερμανθεί τα δημοσιεύατα στον αθηναϊκό Τύπο περί του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, η κόντρα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ για τα μάτια του Μάνταλου είχε γίνει και βασικό θέμα στο ThrakiSportS το μεσημέρι της Κυριακής (δείτε ΕΔΩ).

Αρκετοί, ιδίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνέδεσαν τα δημοσιεύματα με το γεγονός ότι πήγε και είδε από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για να δημιουργήσουν σενάρια ότι έχει κλείσει η μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Και αναρωτήθηκαν αν ήταν ενήμερη η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για την παρουσία του αυτή στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Να διευκρινίσουμε λοιπόν ότι καταρχήν ο Μάνταλος όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της Skoda είχαν ρεπό την Κυριακή. Την Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία τους για το μπαράζ της άλλης Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό. Επομένως, είχε κάθε δικαίωμα να βρεθεί όπου τυχόν ήθελε, στην ημέρα του ρεπό του.

Από εκέί και πέρα, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Μάνταλος είναι Κομοτηναίος. Επομένως τι πιο φυσιολογικό, να πάει στο ρεπό του στην οικογένειά του στην Κομοτηνή; Και τι ακόμα πιο φυσιολογικό, αφού ούτως ή άλλως ήταν στην Κομοτηνή, να πάει και στο γήπεδο να δει τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξάγονταν εκεί ανάμεσα στις όποιες ομάδες έπαιζαν, που στην προκειμένη περίπτωση έτυχε να είναι ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανθρακικό;

Η ποιότητα του Μάνταλου είναι γνωστή, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού όπως και του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αλλά δεν θα πρέπει κανείς να συγχέει με αυτά τα μεταγραφικά σνεάρια των εφημερίφων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με την παρουσία του νεαρού θρακιώτη παίκτη ως θεατή σε ένα γήπεδο. Άλλωστε, τον τελευταίο λόγο σε μια όποια μεταγραφή, θα τον έχει ο Χρήστος Πανόπουλος και φυσικά ο ίδιος ο Πέτρος Μάνταλος. Ας έρθουν πρώτα οι επίσημες προτάσεις στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και βλέπουμε…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here