Ορατό μπαράζ Ξάνθης-ΠΑΟ για την Ευρώπη!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Ορατό είναι το ενδεχόμενο να δούμε μπαράζ Παναθηναϊκού – Ξάνθης για την Ευρώπη, αφού ο ΠΑΣ Γιάννενα ως γνωστόν δεν είναι σίγουρο πως θα πάρει άδεια για να παίξει στην Ευρώπη παρά την είσοδό του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος!

Βέβαια η Σούπερ Λιγκ έχει ανακοινώσει ότι οι αδειοδοτήσεις θα εξεταστούν μετά το πέρας των πλέι οφ τα οποία θα διεξαχθούν κανονικά με τις ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 2 έως 5 και ανεξαρτήτως αν μπορούν να πάρουν άδεια.

Κατά συνέπεια, υπάρχει το εξαιρετικά ενδεχόμενο η Super League να καλέσει τον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη να δώσουν αγώνα μπαράζ τον Ιούνιο για να ξεκαθαρίσει η 6η θέση.

Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι ο Αστέρας Τρίπολης είχε παίξει στα ευρωπαϊκά κύπελλα το καλοκαίρι, αν και δεν είχε καταφέρει να εισέλθει στα πλέι οφ, αφού δεν είχε πάρει αδειοδότηση η ΑΕΚ.

Ήδη μάλιστα, προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας Γιάννη Μώραλη έκαναν την Κυριακή οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για να πληροφορηθούν εάν και πότε θα γίνει το μπαράζ με την Ξάνθη, σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ της ομάδας του τριφυλλιού.

Αντιθέτως, αίσθηση προκαλεί ότι στην Ξάνθη έσπευσαν να ανακοινώσουν ουσιαστικά το διαζύγιο με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, θεωρώντας προφανώς ότι η σεζόν έχει ολοκληρωθεί. Αν και ο Χρήστος Πανόπουλος αναφέρει στην ανακοίνωσή του ένα “ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου” αφήνοντας και το παραθυράκι αυτή να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα…