Από μικροί στα μετάλλια οι αθλητές του “Κότινου”

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Ο αθλητισμός της Αλεξανδρούπολης και της Θράκης γιορτάζει επιτυχίες και στο 7ο πρωτάθλημα κολύμβησης για τα άτομα με αναπηρία που πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα το Σάββατο.

Η εκπροσώπηση του Α.Σ ΑΜΕΑ «Κότινος» Αλεξανδρούπολης ήταν οι δύο μικροί κολυμβητές οι οποίοι έλαβαν μέρος για πρώτη φορά σε τέτοιους αγώνες και τα κατάφεραν. Η Μαρία Κυριακίδου, 10 ετών άνοιξε τις επιτυχίες της με τη 2η θέση στα 50 μέτρα ελέυθερο και συνέχισε με την 1η θέση στα 100 μέτρα ύπτιο.

Ο Τηλέμαχος Πανταζίδης 9 ετών! πέτυχε το στόχο του σαν ο πιο μικρός κολυμβητής των αγώνων, αφού κατέκτησε την 3η θέση στα 50 μέτρα ελεύθερα.Η απειρία του και το μικρό της ηλικίας του, του στέρησαν τη 2η θέση στα 100 μέτρα πρόσθιο αφού ακυρώθηκε λόγω λάθους του. Τους κολυμβητές συνόδεψε η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και μέλος του συλλόγου Χρυσούλα Δημητροπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα καθώς και από το εξωτερικό και όλοι οι κολυμβητές συναγωνίζονταν μαζί ανεξαρτήτως της ηλικίας τους.