Σφοδρή επίθεση στην διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης με φωτό από… Καραγκιόζη και αναφορά για «Θίασο των Θερμών Πυλών»

 

Σκληρή και άκρως ειρωνική ανακοίνωση κατά της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής ο Ερμής Μάνδρας, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Μάνδρας ανέβασε στην σελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία από Θέατρο Σκιών ή αλλιώς «Καραγκιόζη», η οποία συνοδευόταν από την εξής λεζάντα:

«Ο ΘΙΑΣΟΣ …ΤΩΝ… “ΘΕΡΜΩΝ ΠΥΛΩΝ” …ΑΦΘΟΝΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ…! ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ …ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ….».

Υπενθυμίζεται ότι στην Οδό Θερμοπυλών είναι τα γραφεία της ΕΠΣ Ξάνθης. Αν και από την Ένωση εκτιμούσαν ότι ενδεχομένως η ανακοίνωση αυτή να αφορά την απόφαση μη αλλαγή ώρας στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κεντητή και από το περιβάλλον του Ερμή Μάνδρας αφενός επιβεβαιωνόταν ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για την μη αναβολή ή αλλαγή ώρας καθώς παντρεύεται εκείνη τη στιγμή βασικός ποδοσφαιρικής της ομάδας, υπήρχε και μια γενικευμένη αίσθηση ότι η ανάρτηση έχει να κάνει και με την επικείμενη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθληματος για την τύχη του αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα Ξάνθης και Άτλαντα Σελίνου, που είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων πριν δύο εβδομάδες και δεν τελείωσε ποτέ.

Αρχικά είχε ειπωθεί ότι η αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή θα συνεδρίαζε την Πέμπτη, ωστόσο μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι η ΕΠΣ έλεγε επισήμως ότι όχι απλά δεν υπάρχει απόφαση αλλά δεν έχει συνεδριάσει η Επιτροπή και αναμένοντας τις προσεχείς ώρες (και ενώ κανονικά πρέπει να εκδοθεί άμεσα, καθώς το Σάββατο είναι τα ματς της τελλευταίας αγωνιστικής).

Αυτό προφανώς δεν γίνεται και πολύ πιστευτό από την Μάνδρα, που έχει ενδεχομένως την πληροφορία ότι απόφαση υπάρχει και αυτή δικαιώνει τον Απόλλωνα Ξάνθης, χρήζοντάς τον και μαθηματικά πρωταθλητή της Α2 ΕΠΣ Ξάνθης. Ο χρόνος θα δείξει,  αλλά ανεξάρτητα από αυτό, ο Ερμής Μάνδρας φρόντισε να αντιδράσει από το πρωί, επισήμως για την μη αλλαγή ώρας στο ματς με την Κεντητή, αλλά με μια αναφορά για «ατέλειωτες παραστάσεις» που αφήνει το σαφές μήνυμα ότι θα υπάρχει και συνέχεια…