Πολύ ξύλο, θλιβερά επεισόδια και διακοπές αγώνων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σε Ξάνθη και Κομοτηνή

 

Αγωνιστική που σημαδεύτηκε από θλιβερά επεισόδια και δύο διακοπές αγώνων της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Ξάνθης ήταν αυτή που είχαμε το Σαββατοκύριακο.

Στην Κομοτηνή, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η κυριακάτικη αναμέτρηση του Ερασιτέχνη Πανθρακικού με τις Ελπίδες Κομοτηνής για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ροδόπης. Όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα, στο 68ο λεπτό οι παίκτες των Ελπίδων Κομοτηνής όρμηξαν στον διαιτητή Ντοσίδη, ο οποίος μετά από αυτήν την εξέλιξη διέκοψε οριστικά τον αγώνα, ο οποίος προηγούνταν σε εκείνο το σημείο με 2-1 στο σκορ, αλλά αναμένεται τελικά να τον κερδίσει στα χαρτιά με 3-0 έπειτα από αυτήν την οριστική διακοπή.

Αντίστοιχο σκηνικό είχαμε μια ημέρα πιο πριν και στην Α2 Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες του Απόλλωνα Ξάνθης και του Άτλαντα Σελίνου, ωστόσο η μεταξύ τους αναμέτρηση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ μετά από συμπλοκή παικτών μεταξύ τους και με παράγοντες των ομάδων, με αφορμή ένα… φάουλ και το κλότσημα μακριά της μπάλας για καθυστέρηση από παίκτη των φιλοξενούμενων. Όλα αυτά σημειώθηκαν λίγο πριν την λήξη και ενώ δεν υπήρχε σκορ. Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλον με τον διαιτητή Τσοπουλίδη να διακόπτει το ματς και να πηγαίνει στα αποδυτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο αργότερα ο διαιτητής επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να ολοκληρωθεί το ματς, όταν πλέον είχαν ηρεμήσει τα πνεύματα και είχε κληθεί στο γήπεδο της Νεάπολης και αστυνομική δύναμη για να επιβάλει την τάξη, ωστόσο αυτό δεν ήταν δυνατόν καθώς απουσίαζαν αρκετοί παίκτες, με κάποιους μάλιστα να λένε οτι ορισμένοι κατέληξαν και στο νοσοκομείο. Αρχικά ο φιλοξενούμενος Άτλαντας ανέφερε ότι τέσσερις παίκτες του είχαν τραυματιστεί και είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά το ίδιο ισχυρίστηκε και η γηπεδούχος ομάδα. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Τσοπουλίδης αποφάσισε την οριστική διακοπή της αναμέτρησης και πλέον για την τύχη της καλείται να αποφασίσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αναμέτρηση κάθε άλλο παρά αδιάφορη βαθμολογικά είναι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, την ανάδειξη του πρωταθλητή αλλά και των ομάδων που θα προβιβαστούν. Ο Απόλλων Ξάνθης επιθυμούσε διακαώς τη νίκη για να εξασφαλίσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της ΕΠΣ Ξάνθης. Σε διαφορετικό αποτέλεσμα μπαίνει σε περιπέτειες, αφού είναι μεν ακόμα πρωτοπόρος με 14 βαθμούς, ωστόσο έχει ένα ματς περισσότερο από Ερμή Μάνδρας και Κεντητή που τον ακολουθούν με 13 και 11 βαθμούς, αφού δεν έχει κάνει ρεπό για τον δεύτερο γύρο, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής παίζει στην Μάνδρα (την τελευταία έχει ρεπό).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ