ΕΠΣ Ξάνθης: Αλλαγή μέρας και ώρας στον αγώνα Φίλιππος Δροσερού – Ελπίδες Ξάνθης

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη, η ΕΠΣ Ξάνθης ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό πως το απόγευμα της Τετάρτης συνεδρίασε η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσης και αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα των Ελπίδων Ξάνθης και Φίλιππου Δροσερού για την αλλαγή ημέρας του μεταξύ τους αγώνα.

Έτσι το παιχνίδι Φίλιππος Δροσερού – Ελπίδες Ξάνθης, θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 13 Μαΐου και ώρα 16:00, αντί για την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 17:00, όπως είχε αρχικά ορισθεί μαζί με το άλλο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής Εθνικός Κιμμερίων – ΑΠΟΞ. Επίσης η επιτροπή αποφάσισε να μην αλλάξει η ημερομηνία του αγώνα ανάμεσα σε Ερμή Μάνδρας και Κεντητή Ξάνθης, αφού η τελευταία δεν συναινεί σε κάτι τέτοιο.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«

Η Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου αποφάσισε τα παρακάτω:

  1. Έκανε δεκτό το κοινό αίτημα των ομάδων Ελπίδες Ξάνθης και Φίλιππος Δροσερού ώστε το παιχνίδι να διεξαχθεί το Σάββατο 13 Μαΐου και ώρα 16:00.
  2. Δεν έγινε δεκτή η αίτηση του Ερμή Μάνδρα για αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα εναντίον της Κεντητής καθώς το γηπεδούχο σωματείο δεν συναινεί.».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ