LIVE απο τα Πηγάδια: Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος 2-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον Παναιτωλικό, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι του ThrakiSportS από τα Πηγάδια, οπού σε λίγα λεπτά η Skoda Ξάνθη υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα Πανιώνιο του Εβρίτη προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ωρα 16:41 Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος.

Ωρα 16:43 Πάμε κατευθείαν στην αρχική ενδεκάδα της Ξάνθης, αφού πριν λίγο δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ο Λουτσέσκου με αρκετές εκπλήξεις, ξεκινά με τους Τσενάμο, Μπέρτο, Λισγάρα, Φλίσκας, Γουάλας, Έλτον, Λουσέρο, Μπαξεβανίδης Ερέα, Νιέτο, Ράνος.

Ωρα 16:46  Η ενδεκάδα του Πανιωνίου: Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Καραμάνος, Μπουμάλ, Οικονόμου, Μπακασέτας, Σιώπης, Βιγιάλμπα, Βλάχος, Ρισβάνης.

Ωρα 16:51 Στον πάγκο για την Ξάνθη οι Γκαραβέλης, Τριάδης, Τόμιτς, Φάρκας, Καπετάνος, Αλμέιδα Κρίστοφερ και Ντιμιτρόφ

Ωρα 16:54 Στον πάγκο για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι οι Διούδης, Τασουλής, Ανσαριφάρντ, Χαλκιαδάκης, Μητρόπουλος, Μασούρας και Αργυρόπουλος

Ωρα 16:59 Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σταύρος Τριτσώνης απο την Αθήνα με βοηθούς τους Αντώνη Καρατζίκα(Αθηνών) και Ιορδάνη Απτόσογλου(Αθηνών), ενώ τέταρτος ο Ανανίας Φωτιάδης της ΕΠΣ Σερρών

Ωρα 17:05 Σε ρόλο δεξιού χαφ αγωνίζεται ο Δήμος Μπαξεβανίδης, με τον Λουτσέσκου να επιλέγει το κλασικό 4-2-3-1 με τους Ερέα, Νίετο και Μπαξεβανίδη να αγωνίζονται πίσω απο τον μοναδικό προωθημένο Αντώνη Ράνο, στα χάφ έχουμε το δίδυμο Λουσέρο – Έλτον. Στην άμυνα στα άκρα αγωνίζονται οι Μπέρτος και Γουάλας, στα στόπερ αγωνίζονται οι Φλίσκας και Λισγάρας.

Ωρα 17:11 Πανομοιότυπος σχηματισμός και για τον Έβρίτη προπονητή του Πανιωνίου και πρώην της Ξάνθης με τον Καραμάνο στην κορυφή και πίσω του τους Βιγιάλμπα, και Μπουμάλ στα άρκα και σε πιο επιτελικό ρόλο τον Μπακασέτα, ανασταλτικά χαφ αγωνίζονται ο Εβρίτης Σιώπης με τον Κόρμπο και η τετράδα της άμυνας αποτελείται απο τους πλάγιους μπακ Βλάχο και Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας οι Χατζηισαΐας και Ρισβάνης.

Ωρα 17:20 Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι.

1′ Έναρξη του αγώνα.

3′ Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι για τον Βαλεντίνο Βλάχο του Πανιωνίου

10′ Πιο επιθετική η Ξάνθη στο πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς όμως την μεγάλη φάση.

15′ Κόντρα επίθεση για τον Πανιώνιο με τον Τσενάμο να προλαβαίνει τον Βιγιάλμπα πριν την στείλει στα δίχτυα της Ξάνθης, κέρδος το κόρνερ για τον Πανιώνιο με τον παίκτη των “κυανέρυθρων” να έχει μείνει στο έδαφος.

17′ Γκοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Αντεπίθεση για τους Ξανθιώτες με τον Νίετο απο τα αριστερά και μέσα στην περιοχή με έναν κεραυνό να ανοίγει το σκορ για τους Ξανθιώτες. Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος 1-0

21′ Αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη με τον Ντιμιτρόφ να περνά στην θέση του τραυματία Γουάλας. Περνά σε ρόλο δεξιού χαφ ο Βούλγαρος και στο αριστερό άκρο της άμυνας πηγαίνει ο Μπαξεβανίδης.

30′ Ελέγχει το παιχνίδι η Ξάνθη, που δείχνει διάθεση να ψάξει και το δεύτερο γκολ.

32′ Μακρινό δυνατό σουτ του Μπακασέτα δεν ανυσηχεί ο Τσενάμο.

36′ Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη με τον Τριάδη να περνά στην θέση του Νιέτο που ζήτησε αλλαγή καθώς ένιωσε ενοχλήσεις.

37′ Κίτρινη στον Κόρμπο για σκληρό μαρκάρισμα στον Λουσέρο, σήκωσε ψηλά το πόδι ο μέσος του Πανιωνίου που βρήκε στο πρόσοπο τον Άντριαν Λουσέρο, που ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

42′ Πρώτη κάρτα για παίκτη της Ξάνθης με τον Αντώνη Ράνο να παρατηρείται με την κίτρινη του Τριτσώνη για μαρκάρισμα με τα δύο πόδια.

44′ Γκοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Υπέροχη προσπάθεια απο τα αριστερά απο τον Ντιμιτρόφ που κάνει την σέντρα ο Αντώνης Ράνος θα μπει στην πορείας της μπάλας και με προβολή θα κάνει δύο τα τέρματα της Ξανθιώτικης ομάδας. Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος 2-0

45′ Δύο λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις για το πρώτο μέρος.

45’+2 Ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος στα Πηγάδια, εξαιρετική στο πρώτο μέρος η Ξάνθη. Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος 2-0

46′ ‘Εναρξη του δευτέρου μέρους στα Πηγάδια, με αλλαγή για τον Πανιώνιο με τον Ανσαριφάρντ να περνά στο γήπεδο αντί του Σιώπη.

47′ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για την Ξάνθη, ωραίος συνδυασμός για την Ξάνθη με τους Ντιμιτρόφ, Ράνο και Ερέα να συνδυάζονται άψογα με τον Ρουμάνο να είναι ο τελικός αποδέκτης να πιάνει το σουτ εντός περιοχής μόλις πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

55′ Δεύτερη αλλαγή για τον Πανιώνιο με τον Μητρόπουλο να μπαίνει στο γήπεδο αντί του Καραμάνου.

61′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Πανιώνιος με τον Μασούρα να περνά στο παιχνίδι αντί του Μπουμάλ, που χειροκροτήθηκε απο τους φίλους της Ξάνθης με τον ίδιο να ανταποδίδει.

68′ Εξαιρετικός ο ρυθμός του αγώνα με την μπάλα να παίζεται πάνω-κάτω.

77′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η Ξάνθη με τον Φάρκας να περνά στο παιχνίδι αντί του Έλτον Φιγκεϊρέδο Ντα Σίλβα που πραγματοποιήσε πολύ καλό ντεμπούτο.

84′ Κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου που τράβηξε τον Μπέρτο που έβγαινε στην κόντρα επίθεση.

88′ Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Πανιώνιο με τον Τσενάμο να κρατά και στις δύο περιπτώσεις ανέπαφη την εστία του.

89′ Δεύτερη κίτρινη για παίκτη της Ξάνθης, με τον Ερέα να βλέπει την κίτρινη για παρεμπόδιση εκτέλεσης φάουλ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι.

90′ Δύο λεπτά ακόμη για το τέλος.

90’+2 Τέλος αγώνα στα Πηγάδια, σπουδαία νίκη για την Ξάνθη που φτάνει τους 15 βαθμούς. Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος 2-0

Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι…