Volley League: Οι δηλώσεις Μουστακίδη για Σούλιαγιτς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και ενόψει ΠΑΟΚ

Στην κακή υποδοχή του Εθνικού στάθηκε ο τεχνικός του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης μετά την ήττα 0-3 από τον Ολυμπιακό, ενώ εμφανίστηκε ανακουφισμένος από τις εξετάσεις του Σούλιαγιτς.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είπε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Νίκησε δίκαια και ήταν καλύτερος από εμάς. Αν κρατούσαμε λίγο την υποδοχή μας στα δύο πρώτα σετ, δεν λέω πως θα κερδίζαμε, αλλά θα παρουσιάζαμε καλύτερη εικόνα.

Εχουμε τα προβληματάκια μας που θα λύσουμε για να προχωρήσουμε και πάλι με νίκες. Σήμερα έκανε μαγνητική στον ώμο ο Σούλιαγιτς που ήταν καθαρή και επιτέλους θα ησυχάσει και ο αθλητής. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε εντός στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής δήλωσε από την πλευρά των νικητών: «Θέλαμε να κερδίσουμε και να παίξουμε καλά γιατί χάσαμε την προηγούμενη αγωνιστική. Θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες ο Εθνικός έχει δυνατή έδρα και το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Εμείς θέλαμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Κάναμε αυτά που είχαμε πει στην τακτική και το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως το σχεδιάζαμε».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα συνεχίζεται με αγωνιστική μεσοβδόμαδα και τον Εθνικό να αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι της Θεσσαλονίκης.