LIVE η Γ’ Εθνική: Έβρος Σουφλίου – Απόλλων Καλαμαριάς και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Έβρος Σουφλίου – Απόλλων Καλαμαριάς και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση στα δυο παιχνίδια των θρακιώτικων συλλόγων.

Ωρα 14:34  Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά την βαριά ήττα στην Χαλάστρα από τον Καμπανιακό φιλοδοξεί να επιστρέψει στις επιτυχίες φιλοξενώντας στο «Φώτης Κοσμάς» το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, που εμφανίζεται φέτος ιδιαίτερα ενισχυμένο.

Ωρα 14:38  Ο Έβρος Σουφλίου που ακόμα δεν μπορεί να παίξει στην φυσική του έδρα, φιλοξενεί στην Ορεστιάδα τον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς που όμως παρουσιάζεται αρκετά ασθενής. Στόχος φυσικά η νίκη και η άνοδος πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις.

Ωρα 14:42  Το παιχνίδι της Ορεστιάδας σφυρίζει ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης, με βοηθούς τους Κουλα και Κηλικιώτη από την Ξάνθη. Αντίθετα, για το ματς της Αλεξανδρούπολης έχει οριστεί τριπλέτα από την Χαλκιδική που αποτελείται από τους Δημητριάδη, Κελάζογλου και Μαλανδρή.

Ωρα 14:45  Τα δύο παιχνίδια όπως και όλα από αυτήν την αγωνιστική, μετά και την αλλαγή ώρας τα ξημερώματα, αρχίζουν στις 3.00 το μεσημέρι.

Ωρα 14:49  Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, το απόγευμα του Σαββάτου ο Άρης επικράτησε της ΑΕΠ Λαγκαδά με 2-0, έκανε το πέντε στα πέντε και θα παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς και έχοντας ήδη κάνει από την πρεμιέρα και το ρεπό του, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων της Κυριακής.

Ωρα 14:54  Πέρα από τα ματς Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Εβρος Σουφλίου – Απόλλων Καλαμαριάς έχουμε πάντως σημαντικά παιχνίδια. Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Ηρακλής Αμπελοκήπων – Απόλλων Κρύας Βρύσης, Εορδαϊκός – Καμπανιακός, Καβάλα – Εθνικός Ν. Αγιονερίου, Εθνικός Σερρών – Θύελλα Φιλώτα και Κοζάνη – Δόξα Δράμας.

Ωρα 14:58  Πάμε στις συνθέσεις από το «Φώτης Κοσμάς». Ο Εθνικός ξεκινά με τους Συριτούδη, Θάνο, Τσαμουρλίδη, Παρασκευά, Μπαρμπαγιάννη, Τσορμπατζίδη, Πελτέκη, Τορομανίδη, Καραπατσιά, Γωνιάδη και Μαμούτ. Για το Βυζάντιο μετέχουν στην αρχική ενδεκάδα οι Σουμουλίδης, Δαγκούλης, Γαλακτερός, Κοπτσής, Πατερτζίδης, Αποστόλου, Κεφαλάς, Καλόπουλος, Αποστολίδης, Τσιλόγλου, Μπαρέττας.

Ωρα 15:02  Ξεκίνησαν τα παιχνίδια τόσο στην Αλεξανδρούπολη όσο και στην Ορεστιάδα. Συνθέσεις από Ορεστιάδα. Για τον Έβρο Σουφλίου ξεκίνησαν οι Θυμνιανίδης, Μπάμνιος, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Λουϊζίδης, Χιζανασβίλι, Δραγανίδης, Κάρεν Αβογιάν, Εμρέ, Ζυγκερίδης και Λίτσκας. Για την Καλαμαριά ξεκίνησαν το ματς Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Τριανταφυλλου, Σαμαρόπουλος, Μάντζιος, Κουκουλέκης, Αθανασιάδης,Προβατίδης, Ζαννέτου, Βιλανάκης και Πολιανίδης.

Ωρα 15:08  Γκολ για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Βιλανάκης είναι αυτός που ανοίγει το σκορ στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης στην Ορεστιάδα, σε αγώνα ενώπιον σχεδόν 200 φιλάθλων. Εβρος Σουφλίου – Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

Ωρα 15:13  Γκολ για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι Θεσσαλονικείς μπαίνουν εξαιρετικά δυνατά στο παιχνίδι και στο δεκάλεπτο διευρύνουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, βάζοντας εξ αρχής με την πλάτη στον τοίχο τους τυοικά γηπεδούχους. Έβρος Σουφλίου – Απόλλων Καλαμαριάς 0-2

Ωρα 15:20  Στην Αλεξανδρούπολη, καμία σημαντική φάση για οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες. Το 0-0 σφραγίζει δικαιολογημένα τις προσπάθειες των παικτών Εθνικού και Βυζαντίου Κοκκινοχώματος.

Ωρα 15:24  Γκολ για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Σκόρερ ο Πολιανίδης. Σαν σε προπόνηση η φιλοξενούμενη ομάδα έχει έρθει στην Ορεστιάδα θέλοντας να ξεκινήσει από εδώ την  αναγέννησή της. Έβρος Σουφλίου – Απόλλων Καλαμαριάς 0-3.

Ωρα 15:31  Στην Αλεξανδρούπολη πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό με σουτ του Γωνιάδη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Ωρα 15:35  Σε άλλα ματς έχουμε Εορδαϊκός – Καμπανιακός 1-0 και Ηρακλής Αμπελοκήπων – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-0

Ωρα 15:40  Θυμίζουμε πέντε λεπτά περίπου πριν το τέλος του ημιχρόνου, ισόπαλοι χωρίς τέρματα Εθνικός και Κοκκινόχωμα, χάνει με 3-0 το Σουφλί στην Ορεστιάδα από την Καλαμαριά.

Ωρα 15:47  Τέλος ημιχρόνου στο «Φώτης Κοσμάς». Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Εθνικός – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0

Ωρα 15:49  Τέλος ημιχρόνου και στην Ορεστιάδα. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Εβρος Σουφλίου – Απόλλων Καλαμαριάς 0-3

Ωρα 15:56  Πάμε να δούμε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα ημιχρόνου στην Γ’ Εθνική και τον πρώτο όμιλο: Ηρακλής Αμπελοκήπων-Απόλλων Κρύας Βρύσης  1-0, Εορδαϊκός-Καμπανιακός  1-0, Καβάλα-Εθνικός Ν. Αγιονερίου 0-0, Εθνικός Σερρών-Θύελλα Φιλώτα  0-1, Κοζάνη-Δόξα Δράμας  0-1.

Ωρα 16:03  Εναρξη σταδιακά σε όλα τα παιχνίδια του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Ωρα 16:10  Στα παιχνίδια των δύο ομάδων του Έβρου παραμένει το 0-3 στην Ορεστιάδα υπερ της Καλαμαριάς και το 0-0 ανάμεσα σε Εθνικό και Βυζάντιο.

Ωρα 16:17  Στο «Φώτης Κοσμάς» σημαντική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πατερτζίδη, αλλά έδιωξε σε κόρνερ δύσκολα ο Συριτούδης. Δείχνουν να πατούν καλύτερα οι καβαλιώτες στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ελέγχοντας το κέντρο.

Ωρα 16:22  Στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, στους Αμπελόκηπους η Κρύα Βρύση ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 αλλά ο Ηρακλής πήρε και πάλι προβάδισμα με 2-1, ενώ το Εθνικός Σερρών – Θύελλα Φιλώτα έχει γίνει 0-2.

Ωρα 16:28  Στο «Φώτης Κοσμάς» χάνεται νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους για να ανοίξουν το σκορ με τον  Μπαρέττα να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα.

Ωρα 16:35  Μένει ένα δεκάλεπτο για το τέλος των αγώνων και το ενδιαφέρον στρέφεται στην Αλεξανδρούπολη όπου οι δύο ομάδες παραμένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα, ενώ στην Ορεστιάδα έχει πέσει ο ρυθμός μετά το εύκολο 0-3 της Καλαμαριάς επί του Έβρου Σουφλίου.

Ωρα 16:40  Θυμίζουμε ότι η δράση δεν σταματά και ήδη από το ThrakiSportS έχει ανοίξει live για το μεγάλο παιχνίδι Ξάνθης – Πανθρακικού, γνωστό και ως «Ελ Θράκικο», που φέρνει αντιμέτωπες τις δυο μεγάλες ομάδες του γεωγραφικού μας διαμερίσματος, ενώ θα καλυφθούν ζωντανά και τα ντέρμπι ΑΕ Κομοτηνής – ΓΑΣ Κομοτηνή και Ασπιδα Ξάνθης – Αγία Βαρβάρα για την Γ’ Εθνική Μπάσκετ.

Ωρα 16:44  Στο «Φώτης Κοσμάς» έχουμε κόκκινη κάρτα για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, καθώς αποβλήθηκε ο Καλόπουλος. Στο τέλος του αγώνα αποκτά αριθμητικό πλεονέκτημα ο Εθνικός, χάρη σε φάουλ που κέρδισε ο Τορομανίδης.

Ωρα 16:48  Γκολ στην Ορεστιάδα. Ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των φιλοξενούμενων, που διευρύνουν στο 0-4 λίγο πριν το τέλος την επικράτησή τους. Εβρος Σουφλίου – Απόλλων Καλαμαριάς 0-4.

Ωρα 16:52  Τέλος του αγώνα στο «Φώτης Κοσμάς». Τελικό αποτέλεσμα: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0.

Ωρα 16:56  Τέλος του αγώνα και στην Ορεστιάδα. Τελικό αποτέλεσμα: Έβρος Σουφλίου – Απόλλων Καλαμαριάς 0-4.

Ωρα 17:01  Μια βαριά ήττα και μια ισοπαλία ο απολογισμός των ομάδων του Έβρου σε αυτήν την 6η αγωνιστική. Σε λίγο σε ξεχωριστή ανάρτηση όλα τα αποτελέσματα και η διαμορφωθείσα βαθμολογία, ενώ θα ακολουθήσουν ρεπορτάζ από Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα. Θυμίζουμε τα τελικά αποτελέσματα: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0 και Έβρος Σουφλίου – Απόλλων Καλαμαριάς 0-4.