Απίθανη ιστορία Γεωργίου με Αλέφαντο για «σαπάκι Χατζηπαναγή» και… «όλη την Θράκη να έρχεται στην Χρυσούπολη»

Φτωχότερη έγινε η αθλητική δημοσιογραφία και γενικότερα η αθλητική κοινωνία, μετά τον θάνατο του γνωστού σε όλους Γιώργου Γεωργίου. Πλήθος κόσμου στο νεκροταφείο βρέθηκε στη Ζωγράφου το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου για την κηδεία του.

Λίγα χρόνια πριν, μετά τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου (που πέρασε σε μικρή θητεία από τον ΑΟΞ), ο Γιώργος Γεωργίου εξιστόρησε μια άκρως χιουμοριστική ιστορία που σημειώθηκε σε ταβέρνα στη Χρυσούπολη.

Ο Νίκος Αλέφαντος αντιμετώπιζε τη Δόξα Δράμας σαν προπονητής του Ολυμπιακού και μια μέρα πριν διέμενε στη Χρυσούπολη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γεωργίου: «…γινόταν πανζουρλισμός, είχαν έρθει από όλη τη Θράκη να δουν τον Αλέφαντο».

Μεταξύ όλων, τον ρώτησαν και για τη γνώμη του για τον Χατζηπαναγή, με τον «Αλέφα» να απαντάει: «Φανταστικός, βιρτουόζος, ο νούμερο ένα στην Ελλάδα».

Την άλλη Κυριακή ωστόσο, συνεχίζει ο Γιώργος Γεωργίου, έπαιζε Ολυμπιακός-Ηρακλής. Όταν ρωτήθηκε ο Νίκος Αλέφαντος για το πως θα αντιμετωπίσει τον Χατζηπαναγή, απάντησε: «…ρε άσε με το σαπάκι ρε (γέλια)».

Το στιγμιότυπο στο 3:58 του παρακάτω βίντεο: