Μύρτσος προς διαιτητή: «Εσύ στην… κατοχή φορούσες κουκούλα»!

Σε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της Δόξας Θεολόγου-Ποτού Καβάλας προχώρησε ο προπονητής της ομάδας, παλαίμαχος διεθνής με πέρασμα και από την Ξάνθη (1993-94) Γιώργος Μύρτσος, ωστόσο δεν μπορέι να ξεχάσει τις παλιές συνήθειες.

Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας, που εδώ και λίγο καιρό έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αποφάσισε στην ουσία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη Δόξα, έχοντας ως στόχο την επόμενη χρονιά να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Σύμφωνα με το kavalapost, oι αλλαγές στο έμψυχο υλικό, που αποφασίστηκαν σε συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου, ξεκίνησαν αρχικά με την απομάκρυνση των δύο ξένων παικτών της ομάδας και συνεχίστηκε δε με την απομάκρυνση του αρχηγού του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μύρτσος αποβλήθηκε από τον πάγκο της Δόξας στον αγώνα με το Βυζάντιο στο Κοκκινόχωμα, επειδή… κάπνιζε!!! Όπως είναι γνωστό το κάπνισμα απαγορεύεται στους πάγκους στη διάρκεια των αγώνων. Σε κάποια στιγμή της εν λόγω αναμέτρησης ο βοηθός διαιτητή, διαπίστωσε την… παράβαση και ενημέρωσε μέσω της ενδοσυνεννόησης τον διαιτητή, ο οποίος ως όφειλε του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Το περιστατικό πήρε μια ιδιαίτερη τροπή, γιατί αποχωρώντας προς τα αποδυτήρια, ο γνωστός για τις… φαρμακερές ατάκες του τεχνικός είπε απευθυνόμενος προς τον βοηθό διαιτητή που τον «έδωσε» στον διαιτητή: «εσύ στην… κατοχή φορούσες κουκούλα»!!!