Μουντιάλ 2022: Ο Ολλανδία… πήρε την ισοπαλία από το ανώτερο Εκουαδόρ και ανέβασε το «Χέρι του Θεού» στην κορυφή του ThrakiSportS Predictor

Ολλανδία και Εκουαδόρ έμειναν στο 1-1 στο πραγματικό ντέρμπι του πρώτου ομίλου. Οι «Οράνιε» μπήκαν στο ματς με γκολ…σχεδόν από τα αποδυτήρια με τον Χάκπο στο 6ο λεπτό να κάνει το 1-0 με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ. 

Φαινόταν λοιπόν πως η Ολλανδία θα άλλαζε την εικόνα της σε σχέση με την πρεμιέρα με τη Σενεγάλη, οπού παρά τη νίκη με 2-0 στο τέλος άφησε κακές εντυπώσεις. Όμως το Εκουαδόρ έδειξε ότι φέτος στοχεύει σε μεγάλα πράγματα και πήρε τα ηνία του αγώνα. Μέχρι το τέλος του ματς σχεδόν ήταν η μόνη ομάδα που πίστευε κάποιος ότι θα σκοράρει, ακόμα και αφότου ισοφάρισε με (ποιον άλλον;) τον Βαλένσια στο 49ο λεπτό.

Ο επιθετικός του Εκουαδόρ έφτασε τα τρία τέρματα στο Μουντιάλ και δείχνει να περνάει μια δεύτερη νιότη. Γενικότερα η ομάδα της νότιας Αμερικής εντυπωσιάζει και η Ολλανδία απογοητεύει. Μάλιστα η ομάδα του Φαν Χάαλ θα πρέπει να λέει και ευχαριστώ που πήρε τον βαθμό, καθώς το Εκουαδόρ είχε δοκάρι με τον Πλάτα. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ολλανδία παίρνει θετικά αποτελέσματα, έχει 4 βαθμούς όπως και το Εκουαδόρ, αλλά δεν έχει δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση αυτούς που πιστεύουν ότι μπορεί να διεκδικήσει το τρόπαιο. Πλέον Εκουαδόρ και Ολλανδία ισοβαθμούν απόλυτα στην πρώτη θεση με 4 βαθμους, η Σενεγάλη έχει 3 και το Καταρ γινεται η πρώτη ομάδα του Μουντιαλ που αποκλείεται απο τη συνεχεια.

Το ακριβές σκορ 1-1 το βρήκαν εξι απο τους παικτες που συμμετέχουν στο ThrakiSportS Predictor. Εκ των πρωτοπόρων όμως μόνον ο Hand of God βρήκε νίκη με σχετικα κοντινό σορ, κέρδισε 1,5 βαθμό και προπέρασε τον Juankara στην κορυφή αφού έχει πλέον 20,5 βαθμούς έναντι 19 του Hand of God.

this year.

By TCL

3. Σενεγάλη 3 (3-3)

4. Κατάρ 0 (1-5)