A2 Ανδρών: Πήρε και το ντέρμπι κορυφής στην ΧΑΝΘ με ανατροπή και μοιάζει ασταμάτητος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Σε ένα συγκλονιστικό ματς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πήρε μία σπουδαία νίκη στο ντέρμπι των δυο αήττητων ομάδων και με ανατροπή από 2-0 απέναντι στη ΧΑΝΘ με 2-3 σετ και βρισκεται μόνος στην κορυφή.

Οι παίκτες του Γιώργου Ανδραβίζου ξεκίνησαν άσχημα, με αρκετά λάθη στην άμυνα και κακή υποδοχή, με τη ΧΑΝΘ να παίρνει εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 25-15 και 25-17 αντίστοιχα.

To υπόλοιπο ματς ήταν συγκλονιστικό. Στο τρίτο σετ ο Εθνικός ήταν μπροστά συνέχεια προηγήθηκε 8-12 με τους γηπεδούχους να παρακολουθούν από κοντά να ισοφαρίζουν 25-25 και τελικά να ηττούνταιστα σημεία με 28-30. Επανάληψη είχαμε και στο τέταρτο σετ όπου έληξε 27-29 και τον Εθνικό να ισοφαρίζει σε 2-2. Το πέμπτο σετ ο Εθνικός μπήκε δυνατά προηγήθηκε με 1-5 και 4-8 και με 11-15 πήρε την νίκη με 2-3.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη του Εθνικού, η τρίτη εκτός έδρας, σε ισάριθμες αναμετρήσεις λκαι έφτασε στους 11 βαθμούς πριν το ντερμπι με τον Έβρο Σουφλίου, ενω η ΧΑΝΘ έμεινε στους 9 βαθμούς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδραβίζος): Δημητριάδης, Καψαλιάρης, Μπουφίδης, Καβαρατζής, Στοιλούδης, Ανδρεάδης, Κωνσταντινίδης (λ) / Μπατίλης, Κεσκίνης, Κοντοστάθης.