Ο Θανάσης Παπάζογλου για τη μάχη κορυφής: «Θα κάνει κοιλιά ο Παναθηναϊκός, έχει φοβερό ρόστερ ο Ολυμπιακός»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Θερμαϊκού Θέρμης και άλλοτες της Ξάνθης Θανάσης Παπάζογλου και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Άρη και κατά πόσο θα μπορέσει να ταιριάξει με τον Γκρέι στο αρχικό σχήμα, ενώ σχολίασε και τη μάχη της κορυφής.

Αρχικά ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή κάνω προπονήσεις με τον Θερμαϊκό και περιμένουμε να αρχίσει επιτέλους το Πρωτάθλημα. Ήταν καιρός να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη, φτάνει τόσο που έχουμε γυρίσει. Πιο ωραία πέρασα στο Βέλγιο πέραν από το ποδοσφαιρικό κομμάτι, ήταν φανταστικά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που προσαρμόζεται πολύ εύκολα. Έκανα παντού φίλους και απέκτησα πολλές εμπειρίες κι αυτό ήταν το σημαντικό».

Για το αν ταιριάζουν Γκρέι-Καμαρά: «Άλλο Άρης, άλλο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλούς στόχους και πρέπει τη μοναδική ευκαιρία που θα σε δώσει ο προπονητής σου να την εκμεταλλευτείς. Ο Καμαρά δεν κόλλησε στον Ολυμπιακό και έφτασε στο σημείο να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Δεν προσαρμόστηκε στα δεδομένα του Ολυμπιακού. Αν πετύχαινε 3-4 γκολ στα παιχνίδια που αγωνίστηκε τώρα θα μιλήσουμε από διαφορετική βάση. Ο Καμαρά είναι παίκτης εργάτης στο γήπεδο, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει βελτιώσει την εκτελεστική του δεινότητα. Το γκολ είναι να το έχεις έμφυτο. Πάνω κάτω με τον Ιντέγε έχουν ίδια χαρακτηριστικά. Αν υπάρχει σχέδιο να επιλέξει ο Πάρντιου σύστημα 4-4-2 μπορούν να συνυπάρξουν Γκρέι και Καμαρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε διαφορετική περίπτωση όμως όχι. Πάντως, σαν παίκτες μπορούν να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον».

Για τον Γκρέι: «Είναι παίκτης του κουτιού, αλλά δεν μου αρέσει γιατί δεν μοχθεί και δεν τρέχει να πιέσει μέσα στο γήπεδο. Δεν είσαι και ο Μπερμπάτοφ για να κάνεις κάτι τέτοιο. Πρέπει να τρέξεις και να βοηθήσεις την ομάδα σου. Ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος που ο Πάρντιου που δεν του δίνει φανέλα βασικού. Δεν γίνεται να πάρεις έναν παίκτη μόνο για το γκολ, ακόμα και ο Κριστιάνο λόγω εγωισμού θα γυρνούσε πίσω. Ο μόνος που δεν το κάνει, είναι ο Μέσι γιατί είναι ο Μέσι».

Για τη μάχη της κορυφής: «Πολύ αμφίρροπο είναι το φετινό Πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα κριθεί στο τέλος ο πρωταθλητής. Δεν θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να πάει τρένο, θα κάνει κοιλιά. Η ΑΕΚ έχει μία σταθερότητα και με το νέο γήπεδο και την τρέλα του κόσμου θα παλέψει μέχρι το τέλος για τον τίτλο. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό έχει φοβερό ρόστερ και κάποια στιγμή θα φορτσάρει. Τον ΠΑΟΚ δεν τον βάζω μέσα στους διεκδικητές γιατί δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή του».