Europa League: Κράτησε το μηδέν στο ντεμπούτο του ο Πασχαλάκης αλλά δεν ήρθε η πολυπόθητη νίκη του Ολυμπιακό μέσα στην Κάραμπαγκ

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής κόντρα στη Καραμπάγκ (0-0), κάτι που σημαίνει πως και μαθηματικά αποκλείστηκε από τα νοκ άουτ του Europa League. 

Στο α’ μέρος ο Ολυμπιακός δυσκολευόταν στο να κρατήσει μπάλα στα πόδια του. Δέχθηκε μεγάλη πίεση με τη Καραμπάγκ να έχει αιχμή του δόρατος τον Κάντι, που στο 13′ είχε σουτ λίγο έξω. Οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις και με παίκτες όπως ο Ζουμπίρ με τον Ολυμπιακό να έχει καλή στιγμή για γκολ στο 23′ με κεφαλιά του Ντόι λίγο έξω μετά από φάουλ του Μπιέλ.

Στο 38′ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με μπαλιά του Αμπουμπακάρ Καμαρά που πήγε να κοπεί. Βασικά πήγε να κάνει κάτι σαν… σέντρα, η μπάλα κόπηκε και πήγε στο δοκάρι.

Στο 44′ ο Κούντε είχε ένα πολύ καλό σουτ που αποκρούστηκε δύσκολα και έτσι έκλεισε το α’ μέρος. Ο Ολυμπιακός είχε πάντως έναν αρκετά προβληματικό άξονα, δεν κυκλοφορούσε καλά τη μπάλα και γενικά δεν είχε κατοχή.

Το β’ μέρος είχε σαφώς πιο λίγες φάσεις από το α’ και για τις 2 ομάδες. Ο Ολυμπιακός που άλλαξε και το σχήμα του με αλλαγές όπως των Βαλμπουενά και Μαρσέλο είχε φάση με σουτ του Μπιέλ και γενικά το προσπάθησε αλλά μέχρι εκεί.

Η Καραμπάγκ στη μετάβασή της από την άμυνα στην επίθεση παρέμενε γρήγορη αλλά δεν απείλησε τόσο πολύ. Ο Πασχαλάκης ενέπνευσε σταθερότητα κάτω από τα δοκάρια ενώ ο Βαλμπουενά βοήθησε στο να κερδίσει ο Ολυμπιακός ορισμένα φάουλ και να κρατήσει λίγο παραπάνω τη μπάλα.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά από την άλλη λειτούργησε σε αρκετούς ρόλους στο παιχνίδι. Είτε ως φορ μαζί με Ουί Τζο αλλά και δίδυμο με Μπιέλ, είτε στα άκρα και είτε μόνος του μπροστά. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα τραυματίστηκε ο Βρσάλικο και έμεινε κάτω ενώ ένα χτύπημα είχε και ο Εμβιλά. Τελικώς το ματς έμεινε στο 0-0.