Eξώδικο Μαρινάκη σε ιστοσελίδα για σχόλιο αναγνώστη για τις επιθέσεις σε Κωνσταντινέα και Τζήλο μετά τα Ξάνθη-Ολυμπιακός

Εξώδικη διαμαρτυρία απέστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης στην ιστοσελίδα SDNA αναφορικά με άρθρο της που έφερε τον τίτλο «Ντου Μαρινάκη στην ΕΠΟ» αλλά και σχόλιο αναγνώστη.

Ενδιαφέρον θρακιώτικο έχει το σχόλιο, καθώς ο αναγνώστης με το πρωτοφανές ψευδώνυμο «Παραγκοπορθητής» ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εμπλεκεται στην βομβιστική επίθεση στον φουρνο του τότε διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα μετά το Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-0 το 2012 και τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου μετά επίσης από ένα Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-0 το 2018.

Ο Μαρινάκης θεώρησε δυσφημιστικά τα συγκεκριμένα σχόλια και απέστειλε εξώδικο στην ιστοσελίδα sdna. Το κείμενο του εξωδίκου αναρτήθηκε από την γνωστή αθηναϊκή ιστοσελίδα και αναδημοσιεύεται και από το ThrakiSportS, με δεδομένο το θρακιώτικο ενδιαφέρον που υπάρχει για τα όσα γράφτηκαν και προκάλεσαν την αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.