ΕΠΣ Θράκης: Την Κυριακή ο τελικός του Σούπερ Καπ στη μνήμη Ντοσίδη ανάμεσα σε Πανθρακικό και Δόξα Γρατινής

Για την προσεχή Κυριακή προγραμματίζεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο τελικός του Σουπερ Καπ της ΕΠΣ Θράκης, με τον Πανθρακικό και τη Δόξα Γρατινής να «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Για μία ακόμα χρονιά τιμάται η μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου Ντοσίδη, ο οποίος ήταν διαιτητής στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης και έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2018, με την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα της σεζόν να είναι έκτοτε αφιερωμένος στη μνήμη του.

Με δεδομένο ότι ο Πανθρακικός κατέκτησε το νταμπλ, η ΕΠΣ Θράκης αποφάσισε και φέτος το Σουπερ Καπ να διεξαχθεί με αντίπαλό του την φιναλιστ του Κυπέλλου, σε μια επανάληψη του περσινού δραματικού τελικού.

Αγωνιστικά, ο Πανθρακικός θέλει να βρει αγωνιστική φόρμα ενόψει της εκκίνησης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής – όποτε και αν είναι αυτή – ενώ η Δόξα Γρατινής έβαλε ψηλά τον πήχη στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης έχοντας προβεί σε σημαντικες προσθήκες και ανανέωση του βασικού κορμού της ομάδας.

Ο αγωνας θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο) Κομοτηνής, καθώς θα έχει και φιλανθρωπική χροια αφού θα τιμηθεί η μνήμη του Νίκου Ντοσίδη ενώ τα έσοδα από τα εισιτήρια κατά πάγια τακτική θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μου αρέσει!

Σχόλιο

Κοινοποίηση