Με παιδικά χαμόγελα γέμισε το ποδοσφαιρικό γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων (+photos)

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε το ποδοσφαιρικό γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων, όπου ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος σε συνεργασία με τον ΠΑΣ Πρωταθλητών διοργάνωσαν την «Ημέρα Αθλητικών Δραστηριοτήτων» αφιερωμένη στα παιδιά.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και το γήπεδο γέμισε παιδικά χαμόγελα με δράση και άθληση στιςεξαιρετικές εγκαταστάσεις. Μετά το τέλος της Ημέρας τα παιδιά πήραν το σχετικό δίπλωμα συμμετοχής και φωτογραφήθηκαν σε οικογενειακό κλίμα.

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου:

«Η Ημέρα τα είχε όλα, καλή διάθεση, μουσική, πολλά παιδικά χαμόγελα, μεγάλη συμμετοχή, ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό, γονείς γεμάτοι υπερηφάνεια. Ευχαριστούμε θερμά όσους έλαβαν μέρος στην εκδήλωση μας, μα το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στον ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής για την άρτια οργάνωση, στον ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ για την παρουσία του εξασφαλίζοντας την ασφάλεια μας καθώς επίσης και στον κ. Κώστα Αλεξίου γιατί με την φροντίδα του το γήπεδο αυτό αποτελεί πραγματικό στολίδι. Μακάρι σύντομα να μπορέσει να επαναληφθεί μια παρόμοια συνάντηση…».

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, αυτοκίνητο και δρόμος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, άτομα που στέκονται και γρασίδι