Περισσότερα από 200 παιδιά βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας

Παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε το κλειστό γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος το περασμένο Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου καθώς η Αλεξανδρούπολη φιλοξένησε την τελική φάση Δ’ Κατηγορίας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής.

Αυτή ήταν η πρώτη σημαντική διοργάνωση του αθλήματος που φιλοξενήθηκε στην Θράκη από το 2015, με την διοργάνωση να αναλαμβάνουν τα τοπικά σωματεία Ομιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης και Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 200 παιδιά φιλοξενήθηκαν το διήμερο στην πόλη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία της.

Για τον λόγο αυτόν η ομοσπονδία γυμναστικής βράβευση τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θεόδωρο Βουρδόλη να παραλαμβάνει την πλακέτα. Στην διοργάνωση μετείχαν πολλά παιδιά από σωματεία της Βόρειας Ελλάδας με τον ομοσπονδιακό προπονητή και παλιο πρωταθλητή Βασίλη Τσολακίδη να μένει ικανοποιημένος από το επίπεδο.