ΕΠΣ Έβρου: Απόντες οι περισσότεροι αυτοδιοικητικοί αλλά παρόντες δύο βουλευτές στον τελικό του Κυπέλλου

Δεν τίμησαν με την παρουσία τους τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου οι πιο πολλοί αυτοδιοικητικοί της Αλεξανδρούπολης (που το κατέκτησε) και της Ορεστιάδας (που ήταν φιναλίστ).

Τοσο ο δήμαρχος της πρώτης Γιάννης Ζαμπούκης όσο και ο δήμαρχος της δεύτερης Βασίλης Μαυρίδης, που έχει διατελέσει και πρόεδρος στον Ορέστη, έλαμψαν δια της απουσίας τους αλλά ήταν δικαιολογημένοι, αφου είχαν μαζικά μεταβεί στην Αδριανούπολη ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου που πραγματοποιούσε επίσκεψη εκεί.

Απών επίσης και ο αντιπεριφερειάρχης Εβρο Δημήτρης Πέτροβιτς και φυσικά ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος με τον αρμόδιο για τον Αθλητισμό της ΠΑΜ-Θ, οι οποίοι άλλωστε την ίδια ώρα ήταν παρόντες στον αντίστοιχο τελικό της ΕΠΣ Θράκης στην Κομοτηνή. Ωστόσο βρέθηκαν πολιτικές παρουσίες στην εξέδρα και αυτές ήταν βουλευτικές, κάτι που ίσως δείχνει ότι πιθανά και να μας έρχονται εκλογές για το Κοινοβούλιο.

Ο φακός του ThrakiSportS εντόπισε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Δερμεντζόπουλο (πανω φωτο) και πέντε θέσεις μακριά του, επίσης στην πρώτη σειρά, τον επίσης βουλευτή του ιδίου κόμματος Σταύρο Κελέτση (κάτω).

Αντίθετα, δεν διακρίναμε πουθενά τον τρίτο κυβερνητικό βουλευτή Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη, ούτε και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, η οποία επέλεξε να περάσει το Σαββατοκύριακο στην Σαμοθράκη.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και άτομα που κάθονται
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και άτομα που κάθονται
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, πλήθος, εξωτερικοί χώροι και κείμενο