ΕΠΣ Έβρου: Δημιουργήθηκε μουσουλμανική ομάδα στην Αλεξανδρούπολη με το όνομα Ελπίδα

Την ελπίδα ότι περισσότερα παιδιά θα ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο, φέρνει η νέα ποδοσφαιρική ομάδα που δημιουργήθηκε εδώ και λίγο καιρό στην Αλεξανδρούπολη, με το όνομα Α.Ο. ΕΛΠΙΣ Αλεξανδρούπολης.

Η ίδρυση της έγινε τον Αύγουστο του 2021, με σκοπό και στόχο των ανθρώπων οι οποίοι ανέλαβαν αυτή την πρωτοβουλία, να βρίσκονται τα παιδιά μέσα στα γήπεδα και στον αθλητισμό, μακριά από επιβλαβείς και αντικοινωνικές δραστηριότητες.

Πρόεδρος της ομάδας και επικεφαλής της πρωτοβουλίας αυτής μαζί με τους συνεργάτες του, είναι ο Σερτζάν Ουστα Μουσταφά, ο οποίος στην πρώτη ανακοίνωση του “Α.Ο.ΕΛΠΙΣ Αλεξανδρούπολης” αναφέρει:

“Είμαστε ευγνώμονες για την βοήθεια που μας προσφέρει απλόχερα η Ελληνική Πολιτεία και η Βακουφική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Τεμένους Αλεξανδρούπολης με τον πρόεδρο της κ. Μουαμμέρ Χαζτηκερίμογλου. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.
Μέλημα μας είναι μέσω του αθλητισμού να συντελέσουμε στην ομαλή και υγιή κοινωνικοποίηση των παιδιών μας, στο πλαίσιο μιας συνολικής κοινωνικής αγωγής και παιδείας.
Καλή αρχή στην καινούργια γραμμή που χαράζουν τα παιδιά μας”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
“Α.Ο.ΕΛΠΙΣ”: Η νέα ποδοσφαιρική ομάδα που δημιουργήθηκε στην Αλεξανδρούπολη