«Πετάει» στην Ημαθία κάνοντας χατ -τρικ και φτάνοντας τα δέκα τέρματα πρώην επιθετικός Σώστη και Ξυλαγανής

Καταπληκτικό πρωτάθλημα κάνει στην Α’ ΕΠΣ Ημαθίας ο πρώην επιθετικός του Ορφέα Ξυλαγανής και Δόξας Σώστη Χρήστος Σαμιώτης.

Η ομάδα του Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας σύμφωνα με το sports up, τερμάτισε στην τέταρτη θέση με 32 βαθμούς και θα συμμετέχει στα πλει οφ για τον πρωταθλητή. με τον Σαμιώτη να σημειώνει χατ-τρικ στο 5-1 επί του Άχθου Αρούρη και να φτάνει τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο γεννημένος την Πρωτοχρονιά του 1998 φορ σπουδάζε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του επέστρεψε πέρυσι στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας στην ΕΠΣ Ημαθίας μετά από 2 χρόνια στην ομάδα της Ξυλαγανής και στον Σώστη, οι οποίοι φέτος δεν αγωνίζονται στα γήπεδα της Ροδόπης, ωστοσο αρκετοί παίκτες τους, τους εκπροσωπούν επάξια σε άλλα σωματεία σε όλη την χώρα, αφού αρκετοί φοιτητές πέρασαν από αυτές τις ομάδες.

Ο 24χρονος επιθετικός που σημείωσε 20 τερματα στην τριετία του στα γήπεδα της Ροδόπης (14 Ξυλαγανή- 6 Σώστης). Ξεκίνησε από την ιστορική ΑΕΠ Βέροιας και τέσσερα χρόνια ανήκε στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροια και συγκεκριμένα στην Κ17 και στην Κ20, ενω ακολούθησε ο Κεραυνός Επισκοπής Ημαθίας, η Αγια Μαρίνα, ο Σώστης και η Ξυλαγανή.