Super League: Πρώτη νίκη Ατρομήτου στην απουσία Παράσχου-Γκουτσίδη επί του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Έφτασε 10η αγωνιστική για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη ο Ατρόμητος στο φετινό πρωτάθλημα επί του ΠΑΟΚ με 2-0 στο Περιστέρι.

Με τον Γιώργο Παράσχο, τον συνεργάτη του, Παναγιώτη Γκουτσίδη και τον γυμναστή, Γιώργο Πήδουλα να είναι θετικοί στον κορονοϊό, στον πάγκο του Ατρομήτου στο ματς με τον ΠΑΟΚ, κάθισε ο Γιώργος Κορακάκης. 

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς χάθηκε από τον Ατρόμητο, με τον Μουνίθ στο 21′ να αστοχεί με κεφαλιά από εξαιρετική θέση και εντελώς ανενόχλητος, με την άμυνα του ΠΑΟΚ να «κοιμάται» στην φάση αυτή.

Στο 45′ μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, ο Κουλούρης με κοντινό σουτ έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ από το Οκτώβριο του 2019. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, στις καθυστερήσεις δηλαδή του ημιχρόνου, ο Κούρτιτς κατάφερε εντελώς ανενόχλητος και από το ύψος της μικρής περιοχής να αστοχήσει με κεφαλιά, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους μπροστά με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα από το ξεκίνημα ήταν πιο γρήγορος, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει να πιέσει για να ισοφαρίσει και τον Ατρόμητο να θέλει να χτυπήσει στην κόντρα. Σε μία από αυτές τις κόντρες βρέθηκε μια ανάσα από το 2-0, με τον Μουνίθ να βλέπει τον Βαρέλα να του «κλέβει το πορτοφόλι» στο 63′. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έγινε μοιραίος, καθώς ενώ είχε τον έλεγχο της μπάλας άπλωσε τον αγκώνα του, βρήκε τον Κουλούρη και ο Ευαγγέλου μετά από εξέταση του VAR έδωσε το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κουλούρης διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Από εκείνο το σημείο ως το τέλος ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε αλλά με στημένες φάσεις, ο Ατρόμητος κρατούσε πίσω και έτσι οι Περιστεριώτες κατάφεραν να πάρουν την μεγάλη νίκη επικρατώντας με 2-0 και φτάνοντας έτσι τους 6 βαθμούς που δεν τους αλλάζει βαθμολογική θέση καθώς παρέμειναν στην τελευταία, αλλά σίγουρα θα τους βοηθήσει ψυχολογικά.