Σκόραρε με τον Πανερυθραϊκό στην ΕΠΣ Αθηνών ο Παναγιώτης Τσορτανίδης

Στον Πανερυθραϊκό στην Α” ΕΠΣ Αθηνών θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδριώτης μπακ της Ελπίδας Σαπών μέχρι πέρυσι Παναγιώτης Τσορτανίδης.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ-χάφ και φοιτητής των ΤΕΦΑΑ, μετά το πολύ καλό πρωτάθλημα που έκανε με την Ελπίδα Σαπών παρά τον υποβιβασμό της από την Γ’ Εθνική, είχε προτάσεις από ομάδες της Νοτίου Ελλάδας Γ’ Εθνικής και τοπικών της Αττικής και έτσι συμφώνησε με την ομάδα της Ερυθραίας. Μάλιστα διαμόρφωσε το τελικό 3-1 επί του άποντου ΑΟ Ιλίου με την ομάδα του να βρίσκεται δεύτερη με 13 βαθμούς και στο -6 από τον πρωτοπόρο Αρη Πετρούπολης.

Ο Παναγιώτης έχει αγωνιστεί δύο χρονιές με τον Ανδριακό στην Α’ ΕΠΣ Κυκλάδων και στον ΑΟ Σύρου πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ήταν βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων σε παίδες και νέους ενώ το 2015 στέφθηκε πρωταθλητής προεπιλογής εθνικών ομάδων με την 4η ζώνη των νήσων. Στην Κομοτηνή έχει αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική με την φανέλα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου, της Δόξας Προσκυνητών, Αλεξανδρούπολης και της Ελπίδας, ενώ αγωνίστηκε και στον Πανθρακικό.