Για τρεις ημέρες στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης η διεθνής διοργάνωση «Hellas Youth International 2021»

Η Αλεξανδρούπολη από την Τετάρτη 8/9 μέχρι και την Παρασκευή 10/9 φιλοξενεί την διοργάνωση Hellas Youth International 2021, που αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες παίδων και εφήβων (κάτω των 11, κάτω των 13 και κάτω των 15 ετών).

Πρόκειται για διεθνείς αγώνες μπάντμιντον που θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» ενώ μάλιστα ειδικά το International Under 15 είναι προκριματικοί αγώνες για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο του 2022.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Βαλκανικού στην κατηγορία Under 19 το 2017 με τη συμμετοχή επτά Εθνικών Ομάδων, η Αλεξανδρούπολη με την Ομοσπονδία Αντιπτέρισης (ΕΟΦΣΑ) σε συνεργασία με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης διεκδίκησε και ανέλαβε τις συγκεκριμένες διοργανώσεις.

Όπως διευκρινίζουν οι άνθρωποι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στόχος είναι να καθιερωθεί η πρωτεύουσα του Έβρου ως διοργανώτρια πόλη αγώνων αντιπτέρισης κάθε χρόνο για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες από την κατηγορία κάτω των 11 χρόνων μέχρι και Ανδρών – Γυναικών.

«Με αυτούς τους διεθνείς Αγώνες πετύχαμε και βάλαμε την πόλη μας στον χάρτη των παγκόσμιων διοργανώσεων, έχοντας την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και προσωπικά του κ. Χρήστου Μέτιου και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, του Δημάρχου κ. Ιωάννη Ζαμπούκη και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Βουρδόλη Θόδωρου», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Ευελπιστούμε σε μία επιτυχημένη διοργάνωση για να έχουμε την προοπτική να γίνει θεσμός στην πόλη μας», καταλήγει η ανακοίνωση.