Volley League: Με τους δύο Εβρίτες και τον Μιγιαήλοβιτς η πρώτη του Ολυμπιακού

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας χρονιάς, η οποία έχει διπλό ταμπλό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στην πρώτη προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη, ο Δημήτρης Καζάζης είχε στην διάθεση του ελάχιστους αθλητές λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες ανάμεσα σε αυτούς οι δύο Εβρίτες, Ανέστης Δαλακούρας και Ανδρέας Ανδρεάδης αλλά και ο διεθνής Σέρβος ακραίος, Νικολά Μιγαήλοβιτς.

Νίκολα Μιγιαήλοβιτς: «Πέρασαν 3-4 μήνες που ήμασταν εκτός και τώρα επιτέλους ξεκινάμε. Προσωπικά ανυπομονώ για την έναρξη τόσο της προετοιμασίας όσο και για τη νέα σεζόν. Τώρα στην αρχή είμαστε λίγοι παίκτες, αφού αρκετοί συμπαίκτες μας βρίσκονται με τις εθνικές ομάδας. Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε καλά. Είναι πολύ σημαντικό το στάδιο αυτό γιατί φέτος θα έχουμε πάρα πολλούς αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Πραγματοποιώντας μια καλή προετοιμασία θα βάλουμε τις βάσεις για να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας, οι οποίοι είναι η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και μια δυναμική παρουσία στην Ευρώπη».

Ανδρέας Ανδρεάδης: «Ξεκινάει η καινούργια χρονιά. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα αφού στόχος του Ολυμπιακού είναι οι εγχώριοι τίτλοι και μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες, αυτό μπορεί να μην βοηθάει την ομάδα στην αρχή της προετοιμασίας αλλά δείχνει ότι έχει αποκτήσει αθλητές υψηλού επιπέδου που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Εύχομαι υγεία και μια καλή αγωνιστική σεζόν και να μην αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπήρξαν την τελευταία διετία».