Τρεμπλ ο Αραμπατζής! Με τέρμα του Εβρίτη σφραγίστηκε η δεύτερη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ και ο τίτλος του πρωταθλήματος!!!

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 35-32 στην παράταση του ΠΑΟΚ, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Handball Premier και έγραψε ιστορία γίνοντας η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που κατακτά το τρεμπλ.

Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό από την πρώτη στιγμή, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινά καλύτερα τον αγώνα παίρνοντας ακόμη και διαφορά τεσσάρων τερμάτων (16-12, 25’), την οποία ωστόσο κάλυψε η ΑΕΚ με το ημίχρονο να κλείνει ισόπαλο (16-16). Στο δεύτερο μέρος η Ένωση μπήκε στο παιχνίδι, ισορρόπησε και πήρε προβάδισμα έπειτα από τα πρώτα λεπτά (21-22, 45’).

Το προβάδισμα άλλαζε χέρια έως και το τελευταίο λεπτό· ο Δομπρής 30 δεύτερα πριν το τέλος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη ισοφαρίζοντας σε 29-29 με τον Στογιάνοβιτς σε νεκρό χρόνο.

Στο πρώτο έξτρα πεντάλεπτο οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά. Ο Κεδέρης έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ για το 31-32 μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης.

Στο δεύτερο ημίχρονο του έξτρα χρόνου η ΑΕΚ έφτασε στο 31-33 με τον Χριστόδουλο Μυλωνά με τον ΠΑΟΚ να μειώνει με τον Στογιάνοβιτς. Ο Αραμπατζής και ο Κεδέρης διαμόρφωσαν το 32-35 που ήταν και τελικό σκορ δίνοντας το σύνθημα για πανηγυρισμούς στον πάγκο της Ένωσης. 

Ο Εβρίτης διεθνής εξτρέμ Βαγγέλης Αραμπατζής αγωνίστηκε κατά διαστήματα στον σημερινό αγώνα και ήταν σκόρερ δύο τερμάτων (ένα στην κανονική διάρκεια και ένα στην παράταση). Η Ένωση ολοκλήρωσε μία ονειρική χρονιά κατακτώντας το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το ευρωπαϊκό για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.