Η διχασμένη καρδιά του «παρατηρητή» Γιώργου Τριάντη στο ματς Ορφέας Ξάνθης – Ελπίδα Σαπών

Άψογος ήταν στα καθήκοντά του ως παρατηρητής του αγώνα του πρωτοπόρου Ορφέα Ξάνθης με την Ελπίδα Σαπών ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Τριαντης.

Αυτός ήταν ένας ιδιαίτερα σημαντικός και για τον ίδιο αγώνας, αφού έφερε αντιμέτωπες τις ίσως δύο πιο αγαπημένες ομάδες του.

Ο Τριάντης παραδοσιακά βρίσκεται κοντά στον Ορφέα Ξάνθης και έχει βαθιά φιλία με τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον ισχυρό της άνδρα Μπάμπη Χατζημεστή.

Λίγοι ωστόσο γνωρίζουν ότι έλκει την καταγωγή του από την Συκορράχη του Νομού Έβρου, στα σύνορα με τον Νομό Ροδόπης, που ωστόσο διοικητικά στην ουσία ως οικοσμός βρίσκεται πιο κοντά στις Σάπες παρά στην Αλεξανδρούπολη.

Μάλιστα, ακόμα και σήμερα τα παιδιά του χωριού πάνε σχολείο στις Σάπες. Και ο Τριάντης τελείωσε το γυμνάσιο στις Σάπες και όπως γίνεται αντιληπτό, έπαιξε μπάλα και συνδέθηκε συναισθηματικά και με την ομάδα της Ελπίδας Σαπών.

Συνεπώς ενδεχομένως δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο κατάλληλο πρόσωπο για να οριστεί ως παρατηρητής σε αυτήν την αναμέτρηση, έχοντας γνωριμίες αλλά και συναισθηματικό δέσιμο και με τους δύο αντιπάλους….