Δημιουργεί γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι έτοιμος να δημιουργήσει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης προχωράει στη δημιουργία τμήματος γυναικείου ποδοσφαίρου και καλεί όλα τα κορίτσια άνω των 5 ετών που ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο να ενταχθούν στον ιστορικό σύλλογο, δοκιμάζοντας το αθλητικό και ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.

Η ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ολοένα και περισσότερα κορίτσια στρέφονται το τελευταίο διάστημα στο ποδόσφαιρο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Μετά από αιτήματα δεκάδων φίλων του ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης προχωράει, με την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου 2021-2022, στη δημιουργία τμήματος γυναικείου ποδοσφαίρου.

Στόχος και φιλοσοφία της νέας αυτής προσπάθειας είναι η σωστή εκμάθηση του αθλήματος στα κορίτσια της Αλεξανδρούπολης, το ομαδικό πνεύμα και η δημιουργία σκεπτόμενων αγωνιστικά παικτριών με προσωπικότητα που να ανταποκρίνονται στις φυσικές, νοητικές και ψυχικές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ευελπιστούμε να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις για τη σταδιακή ένταξη της γυναικείας ομάδας του συλλόγου στα επίσημα εθνικά πρωταθλήματα, παράλληλα με τη συστηματική ανάπτυξη ακαδημίας με τμήματα υποδομής κοριτσιών.

Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης καλεί όλα τα κορίτσια άνω των 5 ετών, που ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο, να ενταχθούν στον ιστορικό σύλλογό μας, δοκιμάζοντας το αθλητικό και ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.

Εγγραφές από 17 Μαΐου 2021 στο γήπεδο του Εθνικού “Κώστας Χριστοφορίδης” (Μαρακανά).

Πληροφορίες: τηλ. 2551083500, email fcethnikos1927@gmail.com

Η ενημερωτική αφίσα:

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "M Î E Football Club A 15+1 τμήματα Δημιουργία γυναικείας ομάδας με συμμετοχή στην Γ' ΕΟΝΙΚΗ και τμήματα υποδομών Πληροφορίες: Γήπεδο Κώστας Χριστοφορίδης (Μαρακανά) Έναρξη εγγραφών 17/05/21 THA: 6946860201 2551083500"