Volley League: Ο απολογισμός της χρονιάς και το βλέμμα στην Εθνική Ανδρών από τον Σταύρο Κασαμπαλή

Για το τέλος της χρονιάς αλλά και για τους στόχους της επόμενης μίλησε ο Σταύρος Κασαμπαλής μέσα από την σελίδα της Κηφισιάς.

Ο διεθνής πασαδόρος, πρόσφατα κλήθηκε από τον Δημήτρη Ανδρεόπουλου για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μίλησε για το τέλος της χρονιάς και τους στόχους που πέτυχε ο ίδιος με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων της Αθήνας.

“Θετικός ο απολογισμός για την Κηφισιά, δεν γνωρίζω τι θα γίνει την επόμενη περίοδο Ο Πασαδόρος της Κηφισιάς Σταύρος Κασαμπαλής μετά το τέλος του αγώνα με τον Μίλωνα έκανε έναν μίνι απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου. Ο Σταύρος Κασαμπαλής δήλωσε: Ο τελικός απολογισμός θεωρώ ότι ήταν καλύτερος από αυτόν που θα περιμέναμε στην αρχή του πρωταθλήματος. Είμαστε χαρούμενοι, κάτι που βλέπω και στα πρόσωπα των συμπαικτών μου. Προσωπικά ζω την ομάδα από τον Δεκέμβριο και σε αυτό το διάστημα διαπίστωσα ότι όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση. Έχουν υψηλούς στόχους για το μέλλον, όπως άλλωστε και εγώ. Ταιριάξαμε και για αυτό είχαμε μία επιτυχημένη χρονιά. Στην Κηφισιά βρήκα χρόνο συμμετοχής, αισθάνθηκα χαρούμενος και βρήκα ξανά την αθλητική μου αυτοπεποίθηση. Ευχαριστώ τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση που με έκαναν να αισθανθώ μεγάλη οικειότητα από την πρώτη ημέρα”.

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε για την επόμενη χρονιά με τον ίδιο να αναφέρει ότι στόχος του αυτή την στιγμή είναι η Εθνική Ανδρών:

“Δεν έχω μιλήσει ακόμα ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με την Κηφισιά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είχαμε μία συζήτηση με τον κ. Ζαλμά. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια απόφαση για την επόμενη περίοδο. Από σήμερα προέχει η Εθνική μας ομάδα. Το μυαλό μου είναι εκεί και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Πιστεύω ότι έχουμε βατό όμιλο και μπορούμε να πάρουμε την 1η θέση στον προκριματικό όμιλο”.