Αποθεώνει Ζαγοράκη για την απόφαση της αναβολής η Βασίλισσα της Θράκης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε στα social media, η Βασίλισσα της Θράκης πλέκει το εγκώμιο προς τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη για το γεγονός πως η έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Γυναικών μετατέθηκε για τις 18 Απριλίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ένα βήμα μπροστά…

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ από τις πρώτες μέρες της θητείας του, έδειξε να γνωρίζει καλά, τα προβλήματα του χώρου στο ποδοσφαιρο γυναικών.

Ενημερώθηκε, συνέλεξε πληροφορίες, άκουσε αλλά και έλαβε υπόψη του τις αγωνίες των ομάδων και κυρίως των άμεσα εμπλεκόμενων (Επιστημόνων ,Παραγόντων, προπονητών, αθλητριών) και παρά την πίεση του χρόνου, μπροστά στα πολλά και σοβαρά προβλήματα, αντέδρασε με σωφροσύνη και υπευθυνότητα παίρνοντας άμεσα την κατάσταση στα χέρια του.

Αναβολή της έναρξης λοιπόν για τις 18 Απριλίου, με ένα καλύτερο πρωτάθλημα, χωρίς σκιές και άλυτα προβλήματα αλλά και με ξεκάθαρους όρους διεξαγωγής.

Είναι θετικό που ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ασχολήθηκε προσωπικά και ως άνθρωπος των γηπέδων μας δίνει την ελπίδα , πως θα επιδιώξει να δώσει λύσεις.

Καλή θητεία Θοδωρή Ζαγοράκη με την πεποίθηση, πως επί των ημερών σου, το ποδόσφαιρο γυναικών θα βρει το δρόμο που του αρμοζει !!!»