Συγχαρητήρια σε Ζαγοράκη και Γαβριηλίδη από την διοίκηση του Πανθρακικού

H διοίκηση του Πανθρακικού εξέφρασε τα συγχαρητήρια για την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη ως Πρόεδρος της ΕΠΟ και του Μάνου Γαβριηλίδη σην Εκτελεστική Επιτροπή.

Όπως αναφέρει η παρακάτω ανακοίνωση, ο νέος Πρόεδρος έχει όλα εχέγγυα να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ολα τα επίπεδα:

«Η διοίκηση του Πανθρακικού νιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τα θερμά συγχαρητήριά της, στον κ. Θοδωρή Ζαγοράκη για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Πρόκειται για μια εμβληματική φυσιογνωμία του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειμαστε πεπεισμένοι πως διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ολα τα επίπεδα.
Νιώθουμε επίσης την ανάγκη να συγχαρούμε και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνο Γαβριηλίδη για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Μέσα από την εκλογή του στην ουσία αντικατοπτρίζεται η προσφορά του στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας.
Ειμαστε πεπεισμένοι πως όλοι μαζί θα βάλουμε το λιθαράκι μας για να οδηγήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο εκεί που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται.»