Volley League: Χωρίς Γκαρά αλλά με Ραίτς ο Φοίνικας Σύρου πέρασε από την Βέροια

Χωρίς τον Δημήτρη Γκαρά αλλά με τον Ιβάν Ραίτς τρίτο σκόρερ, ο Φοίνικας Σύρου πέρασε από την δύσκολη έδρα του Φίλιππου Βέροιας.

Οι Συριανοί έπειτα από το κύμα COVID19 που τους χτύπησε προσπαθούν να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, με την αναμέτρηση απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας να είναι η δεύτερη μετά την επιστροφή από την καραντίνα.

Ο Φίλιππος Βέροιας για ακόμη μια φορά ήταν ανταγωνιστικός παρότι βρέθηκε με 0-1 (16-25) πίσω στο σκορ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 (25-21). Ο Φοίνικας Σύρου κατάφερε να βγάλει χαρακτήρα, κάνοντας αρχικά το 1-2 (21-25) και μετά από έναν αμφίρροπο τέταρτο σετ κατάφερε να κάνει το 1-3 (24-26), κατακτώντας ένα σημαντικό τρίποντο.

Για τον Φίλιππο Βέροιας μεγάλος άτυχος ήταν ο πρώην κεντρικός της ΑΕ Κομοτηνής, Τέβιν Φέρελ, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, στην χθεσινή αναμέτρηση τραυματίστηκε ξανά. Για τον Φοίνικα Σύρου, ο Ιβάν Ραίτς ολοκλήρωσε με 12 πόντους (11/22 επ., 1 άσσος), όντας ο τρίτος σκόρερ για την ομάδα του ενώ ο Βασίλης Καρασαββίδης, πρώην λίμπερο του ΑΟ Ορεστιάδας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 45% υποδοχή και 14% άριστες.