Β’ Εθνική: Ανανέωσε με τον Ερμή Λαγκαδά ο Εβρίτης Γιώργος Κυρούδης

Στο τιμόνι του Ερμή Λαγκαδά και την νέα σεζόν ο Εβρίτης προπονητής Γιώργος Κυρούδης.

Μάλιστα ο κόουτς από το Διδυμότειχο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους ΓΑΣ Κομοτηνή και Λεύκιππος Ξάνθης στον τέταρτο όμιλο της Β’ Εθνική.

Ο Κυρούδης έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής με τον Σπάρτακο Διδυμοτείχου για τρεις σεζόν και μετά βρέθηκε για σπουδές στην Αθήνα όπου και αγωνίστηκε σε χαμηλότερη κατηγορία.

Ως προπονητής εργάστηκε σε ομάδες της Θεσσαλονίκης σε τοπικό και εθνικό επίπεδο με σημαντικότερες στιγμές του στην ΑΕ Συκεών(Α’ ΕΚΑΣΘ), την ΜΕΝΤ (Β’ Εθνική) και βέβαια τον Ηρακλή όπου διετέλεσε και πρώτος προπονητής την περίοδο 2013-14. Στον Ηρακλή συνεργάστηκε από την Β΄ Εθνική ως την άνοδο του στην Α2.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ξεκινάει την Δευτέρα!Ανανεωσε ο Κυρουδης!!Για την Δευτέρα 31 Αυγούστου και ώρα 19.00 είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, η οποία για 6η συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στην Β εθνικη, όντας από τις έμπειρες δυνάμεις της κατηγορίας.Στα αγωνιστικά ο coach Γιώργος Κυρουδης, ανανεωσε την συνεργασία του με τον ΕΡΜΗ, με την μέχρι τώρα πορεία του να κρίνεται ακρως επιτυχημένη, ενω χρέη general manager στο ανδρικό τμήμα αναλαμβάνει ο Βασίλης Κώστας.Στο μεταγραφικό μέτωπο ήδη έχουν γίνει κάποιες κινήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας.Ξεκινάμε λοιπόν…»