ΕΠΣ Έβρου: Ανανεώσεων συνέχεια με άλλους τέσσερις στον Ηρακλή Σαγήνης

Ήταν να μην γίνει η αρχή στις ανανεώσεις στην ομάδα του Ηρακλή Σαγήνης.

Η διοίκηση προχωρά γρήγορα τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν με τους Νάκη Ελμαζούδη, Ιωάννη Λευκελή, Φώτη Γκούλιο και Δημήτρη Τανίδη που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής να ανανεώνουν την παραμονή τους.

Και οι τέσσερις παίκτες τα βρήκαν σε όλα και έτσι θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του Ηρακλή Σαγήνης.

Ο Νάκης Ελμαζούδης (πάνω αριστερά) είναι γεννημένος το 1980 και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του εβρίτικου ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Από πέρσι ανήκει στον Ηρακλή με την Δόξα Ορεστιάδας να ήταν προηγούμενη ομάδα του. Αγωνίζεται σαν επιθετικός και είναι δεινός σκόρερ, χαρακτηριστικό είναι ότι πέρσι ξεκίνησε με 3 γκολ στα 2 πρώτα παιχνίδια. Δυστυχώς στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε από μικροτραυματισμούς χάνοντας τη φρεσκάδα με την οποία ξεκίνησε.

Ο Ιωάννης Λευκελής (πάνω δεξιά) αρχηγός της ομάδας είναι γεννημένος το 1983 με καταγωγή από τις Σέρρες. Αποκτήθηκε από τον Ορφέα Σοφικού το 2018 και με την εμπειρία του καθιερώθηκε σαν βασικός κεντρικός αμυντικός από την πρώτη στιγμή. Την περσινή χρονιά αν και ταλαιπωρήθηκε με μικροτραυματισμούς έχασε ελάχιστα παιχνίδια πετυχαίνοντας και 1 γκολ.

Ο Φώτης Γκούλιος (κάτω αριστερά) είναι γεννημένος το 1995 και αποτελεί μέλος των ακαδημιών της Σαγήνης. Από την ομάδα αποχώρησε μόνο για τις σπουδές του στην Βουλγαρία. Εκεί αγωνίστηκε με την ομάδα της Trakiets Isperihovo με έδρα το Χάσκοβο. Πέρσι με το τέλος των σπουδών του επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, αγωνιζόμενος ως κεντροεπιθετικός όπου με τις ασίστ του και την φαντασία του στο παιχνίδι έδωσε ώθηση στο όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα φέτος πετυχαίνοντας και 1 γκολ.

Ο Δημήτρης Τανίδης (κάτω δεξιά) είναι γεννημένος το 1995 και έχει βγει από τις ακαδημίες της Σαγήνης. Αποχώρησε από την ομάδα λόγω σπουδών στη Λαμία όπου εκεί αγωνίστηκε με τις ομάδες του Αστέρα Λαμίας και της Δόξας Μοσχωρίου. Τελείωσε τις σπουδές του και αμέσως υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Ορεστιάδα. Αποτέλεσμα αυτού να αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του.