Επίθεση στον Αλαφούζο από μέσα του Ολυμπιακού γιατί… «υπερασπίζεται την Ξάνθη»

Σφοδρή επίθεση στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσαν τα μέσα ενημέρωσης του Ολυμπιακου επειδή «υπερασπίζεται στην Ξάνθη», όπως αναφέρουν και σε σχετικούς τίτλους των θεμάτων τους.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του ΔΣ της Super League ο Αλαφούζος πήρε θέση υπέρ της Ξάνθης και της συμμετοχής της στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, παρά την αντίδραση Ολυμπιακού, ΑΕΛ, Πανιωνίου και Αρη.

Όταν ειπώθηκε στον Αλαφούζο ότι υπάρχει… θέμα νομιμότητας της Ξάνθης, απάντησε: «Δεν καταλαβαίνω τις προϋποθέσεις νομιμότητας που θέτετε. Όποια ομάδα έχει πιστοποιητικό και παίζει, μπορεί να μετέχει και στην κεντρική διαχείριση».

Τα ΜΜΕ του Ολυμπιακού υποστηρίζουν ότι «ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού πιάστηκε… ανενημέρωτος, μιας και η Ξάνθη δεν έχει πιστοποιητικό μετά την απόφαση της ΕΕΑ και την καταδίκη της από τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου».

Κάπου εκεί είπε και ο Κούγιας τα περί καταγγελίας. Ωστόσο και τα ΜΜΕ του Ολυμπιακού πιάστηκαν ανενημέρωτα. Η Ξάνθη έχει πιστοποιητικό από πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πράγματι της ανακλήθηκε με την απόφαση της ΕΕΑ, αλλά με προσωρινή διαταγή του διοικητικού εφετείου που αποκάλυψε το ThrakiSportS έχει παγώσει αυτή η ανάκληση. Αρα η απόφαση αυτή ως προς αυτό το σημείο και μέχρι την δίκη στο Διοικητικό Εφετείο δεν παράγει έννομα αποτελέσματα και η Ξανθη διατηρεί κανονικά το πιστοποιητικό που έχει μέχρι τότε.