Επέστρεψε Ελλάδα μέσω Κήπων Έβρου ο Σλούκας λίγο αφότου διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό

Όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας, θετικός στον Covid 19 βρέθηκε ο Θεσσαλονικιός διεθνής παίχτης της Φενέρμπαχτσέ Κώστας Σλούκας.

Επίσημη ενημέρωση δεν υπήρξε από την ομάδα, ωστόσο λέγεται ότι έχει νοσήσει σχεδόν η μισή ομάδα.

Μεταξύ των ονομάτων των αθλητών της Φενέρ που σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ φέρονται να βγήκαν θετικοί στα τεστ κορονοϊού είναι πέραν του Σλούκα και οι Γιαν Βέσελι, Αχμέτ Ντουβερίογλου, αλλά και ο μάνατζερ της ομάδας, Τσενκ Ρέντα που μάλιστα φέρεται να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Σλούκας όντως νοσεί,όχι όμως και ο Γιαν Βέσελι καθώς δεν ήταν θετικός στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Δεν την γλίτωσε, αντίθετα, ο Τζίτζι Ντατόμε και η σύντροφός του, ούτε ο νεαρός Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και ο σέντερ Αχμέτ Ντουβερίογλου.

Επίσης, σύμφωνα με τα νεώτερα ρεπορτάζ, από τον ιό έχουν επίσης προσβληθεί τόσο η υπεύθυνη Τύπου της ομάδας της Φενερ, όσο και ο γενικός της διευθυντής, όπως προαναφέρθηκε, ο οποίος είναι σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης αλλά οχι σε κρίσιμη κατάσταση όπως ανέφεραν κάποιες πληροφορίες τις τελευταίες ώρες.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σλούκας επέστρεψε οδικώς στην Θεσσαλονίκη, προφανώς μέσω των Κήπων. Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και της ΕΕ, τα σύνορα έχουν κλείσει αλλά αυτό δεν ισχύει για πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως προφανώς είναι ο «Σλούκυ Λουκ».

Έτσι λοιπόν, πάντα με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει και μεταδίδει σειρά ιστοσελίδων όπως το gazzetta και το newsit, ο Σλούκας επέστρεψε μέσω Κήπων στην Θεσσαλονίκη, διασχίζοντας προφανώς με το αυτοκίνητό του μέσω Εγνατίας Οδου τους Νομούς Εβρου, Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας μέχρι να φτάσει εκεί.

Ο ίδιος ο Σλούκας το απόγευμα ανέβασε μια φωτογραφία στο αυτοκίνητό του, προφανώς από το ταξίδι της επιστροφής, όπου με αρκετή διάθεση αυτοσαρκασμού αναφέρει ότι τελικά είναι… «ελεύθερος» για να περάσει την καραντίνα στο σπίτι του.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι σε καραντίνα 14 ημερών οφείλει να μπει είτε νοσεί είτε όχι, από την στιγμή που έρχεται στην Ελλάδα από το εξωτερικό. Η αν’αρτησή του είναι η ακόλουθη: