ΕΠΣ Ξάνθης: Πρόωροι τελικοί σε Κύπελλα Ερασιτεχνών, Α’ και Β’-Γ’ Κατηγορίας! Όλα τα ζευγάρια

Πρόωρους τελικούς ανέδειξε η κληρωτίδα στα ζευγάρια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, του Κυπέλλου Α’ Κατηγορίας και του Κυπέλλου Β’ και Γ’ Κατηγορίας.

Στο Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης, από το οποίο θα αναδειχθεί ο κυπελλούχος που θα εκπροσωπήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης στο Κύπελλο Ελλάδος της νέας σεζόν, είχαμε πρόωρο τελικό. Θα ανμετρηθούν σε διπλούς αγώνες ο Ορφέας Ξάνθης με τον Αρη Αβάτου. Στο άλλο ζευγάρι η Ασπίδα Ξάνθης θα αντιμετωπίσει τον Ηρακκή Ζυγού.

Στο Κύπελλο Α’ Κατηγορίας ξεχωρίζει ο ημιτελικός ανάμεσα σε ΑΟ Βιστωνίδας και Αναγέννηση Θαλασσιάς, που θα διεξαχθεί στην Φελώνη και θεωρείται επίσης κάτι σαν πρόωρος τελικός. Θα είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ο νικητής θα αναδειχθεί στα πέναλτι, στις 11 Μαρτίου. Την ίδια ημέρα στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν στο Σέλινο ο τοπικός Άτλας και ο Απόλλων Ξάνθης.

Στο Κύπελλο Β’ Κατηγορίας αναδείχθηκαν τα τρία ζευγάρια των προημιτελικών ενώ η τυχερή ομάδα που προκρίθηκε στην τετράδα άνευ αγώνα είναι ο Φίλιππος Δροσερού Β’. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την άλλη Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου ώρα 15:30, είναι επίσης νοκ άουτ και πρόκειται για τους εξής: Ατρόμητος Χρύσας – Δόξα Σταυρούπολης, ΑΕΚ Κυψέλης – Αετός Τοξοτών και Αναγέννηση Π. Χρύσας – ΑΕ Ξάνθης.