Αίσθηση από την (συχνή) παρουσία Δαλακούρα και Κοντοστάθη στην Κομοτηνή

Αίσθηση προκάλεσε σε αρκετό κόσμο η παρουσία του Κώστα Δαλακούρα αλλά και του Γρηγόρη Κοντοστάθη στην εξέδρα του κλειστού του 2ου Λυκείου Κομοτηνής, από όπου παρακολούθησαν την αναμέτρηση της ΑΕ Κομοτηνής με τον Φίλιππο Βέροιας για την Α2 Ανδρών.

Ο Δαλακούρας πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕ Κομοτηνής ενώ ο Κοντοστάθης έχει σχέσεις με την πόλη επειδή σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ της. Οι δυο τους ωστόσο βρίσκονται συχνά το τελευταίο διάστημα εκεί, προκειμένου να διατηρούνται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Οι εξελίξεις στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και η απουσια ουσιαστικά ομάδας που να κάνει προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα, τους οδήγησε ώστε ορισμένες φορές να κάνουν το δρομολόγιο ως την Κομοτηνή και να προπονούνται με τους παίκτες του Ηλία Κρεούζη.

Θεωρητικά πάντως και οι δυο τους ανήκουν στο ρόστερ που έχει δηλώσει στην ΕΣΑΠ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Volley League την ερχόμενη εβδομάδα.

Μπορεί ο φακός να τους συνέλαβε το Σάββατο στην Κομοτηνή, ωστόσο η μεταγραφική περίοδος έχει λήξει και εφόσον υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση του Εθνικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα πρέπει να περιμένουν την μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου…